Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril! Ce propunere i-a făcut după America Express: „M-a chemat în Austria, la o cabană și…”

Publicat: 23 feb. 2023, 11:55 Autor: Camelia Vedete

Jean Gavril a fost invitat, împreună cu fratele lui, Dinu, la „Podcastito”, emisiunea prezentată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea pe AntenaPLAY. Acolo, foștii concurenți din America Express povestesc ce nu s-a văzut la televizor.

Jean Gavril a dat frâu liber vorbelor și a povestit o întâmplare după America Express. Se pare că, Andreea Bălan a pus ochii pe el și l-a invitat să filmeze un videoclip împreună. Totul se filma în Austria, la un lac înghețat, iar Jean și artista stăteau într-o cabană. În primă fază, lui Jean Gavril i s-a părut o idee foarte bună, dar a ezitat cu răspunsul imediat, fapt ce a enervat-o la culme pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan a pus ochii pe Jean Gavril!

„După filmările de la America Express m-a rugat să facem un videoclip împreună. Știți că eu am fost la Dancing on Ice, patinam bine, știam să patinez frumos, am făcut frumos, am câștigat. M-a rugat să facem un videoclip împreună. Avea o idee să mergem la un lac înghețat prin Austria, să stau cu ea într-o cabană, să filmăm, să fim așa. Și întrebarea mea a fost dacă are cine să filmeze și tot ce trebuie”, povestește Jean.

Andreea Bălan se pare că avea tot pregătit și planul deja făcut, numai să îl prindă pe Jean pe set, la patinaj, împreună cu ea.

Ce propunere i-a făcut după America Express

„Da, am tot ce trebuie, tu trebuie să vii. Piesa se numește Suflete pereche și vrem să dansăm și să patinăm pe un lac înghețat”, i-ar fi răspuns Andreea.

Jean a stat cam mult pe gânduri în fața propunerii Andreei Bălan. Avea și acordul soției, însă a ezitat pentru că el considera că nu mai patinează atât de bine, după șase luni de pauză și două luni de foame în America Express.

„M-a chemat în Austria, la o cabană și…”

„Am stat și m-am gândit. În prima fază mi s-a părut o ideea marfă, însă nu am avut timp. Bianca (n.r. soția lui) era ok cu ideea, însă nu i-a picat bine Andreei că eu nu i-am dat un răspuns și am lăsat-o cumva în aer. Eu mă gândeam bă, frate, eu nu sunt un mare patinator, dar am făcut frumos acolo, dar eu m-am antrenat luni întregi ca să fac Dancing on Ice.

Acum tu vii după jumătate de an, după America Express, unde am fost și am flămânzit, am murit de foame de acolo. și nu i-a picat bine pentru că nu i-am dat un răspuns”, le-a povestit Jean lui Bordea și lui Cortea.

Jean Gavril o admiră pe Andreea Bălan

Jean și Andreea au avut chiar la debutul emisiunii America Express, un moment în care au dansat împreună la petrecera de bun venit în Mexic. Unde cei doi au făcut o priză. Jean a ridicat-o pe Andreea și a învârtit-o, demonstrând că se sincronizează foarte bine la dans. Mai mult, artistul a mărturisit că Andreea nu e deloc grea.

„Eu am făcut-o pe bune, eram încă după Dancing on Ice, eram încă în euforia că am reușit, că am făcut o treabă bună acolo. Și a fost ușor să o iau, să o ridic. Oricum nu este foarte grea, Bălanca arată bine, nu are nimeni ce să comenteze la asta, e ușoară, e frumoasă”, a mai spus Jean la „Podcastito”.

Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril

Jean Gavril a intrat la cursa pentru ultima șansă în America Express. Atunci când a votat o echipă la rândul lui pentru această etapă, a nominalizat și pe Andreea Bălan. Mai mult, motivul nominalizării a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că, cei doi au niște polițe de plătit de la emisiunea Dancing on Ice de la Antena 1.

„Aici sunt niște polițe vechi de plătit”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Ei pot rezolva problema în două situații. Ori să își iau o sală de competiție, ori să își iau o cameră la hotel”, au spus râzând Nelu Cortea și Cătălin Botezatu.

„Mamă, croșeu de stânga”, a spus Bie Adam.

Replicile acide dintre Jean Gavril și Andreea Bălan

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (…) Știu că îmi poartă pică. (…) La Dancing on Ice am cunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (…) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1”, a spus Jean Gavril.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă. (…) Vrea să ia numai locul 1”, a continuat Jean Gavril.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză”, l-a întrebat Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios.”, a mai adăugat artista.

„Sper că nu te sperie echipa care a fost numai pe ultimele locuri, tu ești câștigătoare. Aia zic!”, i-a mai spus Jean colegei sale de competiție.

Publicat: 23 feb. 2023, 11:55 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă