Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

Publicat: 15 ian. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Andreea Bălan a fost lăsată cu ochii în soare, după ce a investit 90.000 de euro pentru un apartament. Se pare că, dezvoltatorul a fugit cu banii.

Andreea Bălan a făcut o invesiție mare în urmă cu câțiva ani. Vedeta voia să își cumpere un apartament într-un complex rezidențial din București. Astfel, artista a pus la bătaie toți banii câștigați din emisiuni cu gândul că îți va lua propria casă luxoasă.

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo”, a declarat Andreea Bălan, pentru observatornews.ro

Andreea Bălan voia un apartament la etajul 11 al blocului. Vedeta a tot așteptat ca locuința să fie gata, însă atunci numai scheletul a fost ridicat. Ea a mărturisit că a făcut chiar și un proces în acest sens.

„Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a facut un proces. (…) Dacă tu ai bani, îţi luăm ţie banii. Și a trebuit să mai fac eu un alt proces cu fiscul din Ploieşti şi între timp celelalte firme să-si plătească cota lor”, a adăugat vedeta.

Cu cine se iubește acum Andreea Bălan

Andreea Bălan, părăsită și cu banii luați! Cine e bărbatul care i-a furat 90.000 de euro. Cert este că Andreea Bălan se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și din ce în ce mai sexy, așa că sigur admiratorii îi dau târcoale. Într-o vacanță recentă pe care a avut-o pe Coasta de Azur, cântăreața a avut timp să reflecteze asupra vieții sale. Așa că în timp ce degusta o prăjitură delicioasă la St.Tropez a scris aceste rânduri.

„One of the best places i’ve been (n.r.: unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost!). Am muncit de mică și am crezut că nu am timp să mă bucur de plăcerile vieții.

În ultimii ani am învățat să și trăiesc, nu doar să alerg de colo colo și să mă bucur de fiecare clipă. De fiecare om din viața mea. Ador să călătoresc în locuri frumoase, iar dacă la finalul zilei am parte de un desert delicios. Sunt cea mai fericită”, au fost gândurile Andreei Bălan. Citește continuarea aici.

Publicat: 15 ian. 2023, 12:15 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă