Cât de sexy a fost Andreea Bălan pe străzile din Monte Carlo! Cu cine se iubește acum artista: „Sunt cea mai fericită”

Publicat: 07 sept. 2022, 12:58 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cu cine se iubește acum Andreea Bălan. Se pare că Andreea Bălan a decis să ia viața cum vine la 38 de ani. Și pe lângă faptul că este extrem de activă și concentrată pe muncă și concerte, să își mai aloce timp și pentru ea.

În ceea ce privește viața amoroasă a vedetei, deocamdată există o undă de mister total. După despărțirea de Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, Andreea Bălan a fost destul de atentă la acest aspect.

Andreea Bălan, sexy în vacanță

Cert este că Andreea Bălan se afișează mereu cu zâmbetul pe buze și din ce în ce mai sexy, așa că sigur admiratorii îi dau târcoale. Într-o vacanță recentă pe care a avut-o pe Coasta de Azur, cântăreața a avut timp să reflecteze asupra vieții sale. Așa că în timp ce degusta o prăjitură delicioasă la St.Tropez a scris aceste rânduri.

„One of the best places i’ve been (n.r.: unul dintre cele mai frumoase locuri în care am fost!). Am muncit de mică și am crezut că nu am timp să mă bucur de plăcerile vieții.

În ultimii ani am învățat să și trăiesc, nu doar să alerg de colo colo și să mă bucur de fiecare clipă. De fiecare om din viața mea. Ador să călătoresc în locuri frumoase, iar dacă la finalul zilei am parte de un desert delicios. Sunt cea mai fericită”, au fost gândurile Andreei Bălan.

Cu cine se iubește acum Andreea Bălan

În vacanța petrecută pe Coasta de Azur, Andreea Bălan a fost însă interzis de sexy! Extrem de decoltată, cu ținute care au pus-o în evidență, rochii foarte decupate și costume de baie colorate. Artista a afișat un zâmbet care ar putea să-i umple inima! Dacă a fost sexy pentru ea sau a avut un motiv în plus să se afișeze așa în vacanță, doar Andreea Bălan poate știi!

Într-un interviu recent, Andreea Bălan a lăsat mister total asupra vieții sale amoroase pe care a decis să nu o mai afișeze public deloc, considerând că așa este mai bine atât pentru ea cât și pentru Ela și Clara, cele două fetițe ale sale pe care le are din mariajul cu George Burcea.

„Poate e, dar nu vorbim nici la viitor”

„Partea aceasta despre relații este pentru mine și doar pentru mine, deoarece se pare că am fost foarte deschisă cu presa și presă nu a făcut altceva decât să pună și alții în plus decât au fost așa că am hotărât că cel mai bine este să fiu foarte discretă! Așa că dacă e să fiu cu cineva presa nu va mai știi!”, a declarat cântăreața pentru Click! „Poate e, dar nu vorbim nici la viitor, nici la prezent pentru că nu voi mai vorbi despre asta!”, a mai adăugat Andreea Bălan atunci când s-a mai adus în discuție existența unui bărbat în viața ei.

S-a speculat la un moment dat faptul că Andreea Bălan ar avea un nou iubit după despărțirea de Tiberiu Argint care a avut loc la începutul anului trecut, după aproape un an și jumătate de relație, singura afișată de altfel, după divorțul de George Burcea.

Cu toate acestea CANCAN.RO a publicat în exclusivitate imagini cu Andreea Bălan și noul iubit.

PRIMELE IMAGINI CU NOUL IUBIT AL ANDREEI BĂLAN! DIVA ÎL SĂRUTĂ ȘI ÎL ȚINE DE MÂNĂ PE TINEREL, CHIAR ÎN BURICUL CAPITALEI!

Publicat: 07 sept. 2022, 12:58 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă