Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril. Toți au rămas mască: „Bă, ce fel de om ești! Ești maniacă”

Publicat: 19 ian. 2023, 11:47 Autor: Camelia Vedete

Andreea Bălan a fost pusă la punct în America Express de Jean Gavril. Toți au rămas mască atunci când au auzit ce acuze i se aduc artistei.

Jean Gavril a intrat la cursa pentru ultima șansă în America Express. Atunci când a votat o echipă la rândul lui pentru această etapă, a nominalizat și pe Andreea Bălan. Mai mult, motivul nominalizării a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că, cei doi au niște polițe de plătit de la emisiunea Dancing on Ice de la Antena 1.

Andreea Bălan, pusă la punct în America Express de Jean Gavril

„Aici sunt niște polițe vechi de plătit”, a spus Cătălin Scărlătescu.

„Ei pot rezolva problema în două situații. Ori să își iau o sală de competiție, ori să își iau o cameră la hotel”, au spus râzând Nelu Cortea și Cătălin Botezatu.

„Mamă, croșeu de stânga”, a spus Bie Adam.

Replicile acide dintre Jean Gavrilă și Andreea Bălan

„Vreau să aflu cu ce-am supărat-o și cu ce am deranjat-o de m-a declarat dușman, chiar vreau să aflu cu ce am greșit. (…) Știu că îmi poartă pică. (…) La Dancing on Ice am cunoscut-o pe Andreea Bălan și cumva mi-am spus că abia așteaptă să ne accidentăm noi, ca să intre ea în locul nostru și eram ”Bă, ce fel de om ești?!”. Mi-am dat seama că e super bătăioasă, super competitivă, dar este și rea. (…) Ea vine cu atitudinea « eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri ». E puțin maniacă, vrea să numai locul 1”, a spus Jean Gavril.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă. (…) Vrea să ia numai locul 1”, a continuat Jean Gavril.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză”, l-a întrebat Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios.”, a mai adăugat artista.

„Sper că nu te sperie echipa care a fost numai pe ultimele locuri, tu ești câștigătoare. Aia zic!”, i-a mai spus Jean colegei sale de competiție.

Publicat: 19 ian. 2023, 11:47 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×