Andreea Antonescu, prima fotografie cu chipul micuței sale: „Ea este Venice Victoria mea!”

Publicat: 01 apr. 2023, 13:37 Autor: Camelia Vedete

Andreea Antonescu a făcut publică prima fotografie cu cea de-a doua fetiță a ei. Artista a născut în luna decembrie a anului trecut cel de-al doilea copil, la vârsta de 40 de ani.

Până acum, fanii nu au avut ocazia să vadă nicio imagine cu chipul micuței Andreei, iar artista a explicat acum și motivul.

Andreea Antonescu, prima fotografie cu chipul micuței sale

Andreea Antonescu a primit cu bucurie propunerea de a poza pentru coperta revistei Viva! alături de micuța ei nou-născută, ocazie cu care i-a dezvăluit nu doar chipul, dar și prenumele alese.

„Ea este VENICE VICTORIA mea. 🥰 Azi a apărut revista @vivaromania pe a cărei copertă suntem eu și bebelina, acesta a fost și motivul pentru care nu v-am arătat-o până acum. Și nici nu i-am dezvăluit numele. Mi-aș fi dorit să fac acest shooting photo împreuna cu ambele minuni ale mele. Însă după cum bine știți, @sienna_spak studiază în America și nu a putut fi prezentă. Vă mulțumesc încă o dată tuturor celor care sunteți alături de mine de peste 20 de ani și celorlalți care v-ați alăturat călătoriei mele pe parcurs”, a transmis artista pe pagina ei de Instagram.

Andreea Antonescu, operații estetice după naștere

Andreea Antonescu, operații estetice după naștere. Mamă de două fete, mezina familiei de 2 luni și Sienna (12 ani), care este deja adolescentă, Andreea Antonescu face față cu brio tuturor provocărilor din viața ei.

Cântăreața se reface foarte bine după a doua cezariană, începe deja să apeleze la mici trucuri de înfrumusețare menite să îi dea un refresh și ne-a mărturisit că este extrem de mândră. Și chiar dacă viaț ei a luat acum o altă întorsătură, Andreea Antonescu devenind din nou mamă și trăind la maxim alte emoții și sentimente. Artista nu se visează îmbrăcând rochia de mireasă la petrecerea de botez a fetiței sale. De ce? Pentru că pur și simplu nu îi plac evenimentele care “emană” stres iar viața poate fi mai mult decât imprevizibilă.

Andreea Antonescu, la medicul estetician!

Andreea, cum ești ca mămică de două fete?

Foarte mândră!

Te imaginai cu două fete?

Nu, în primul rând mă imaginam că o să am 4 băieți! Undeva la 20 de ani, nu că îmi doream sau că visam, eu mă așteptăm să fiu mamă a patru băieți și uite că Doamne-Doamne mi-a dat două fetițe! Citește tot articolul aici.

Victor Vrînceanu rupe tăcerea! Ce spune despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”

Victor Vrînceanu rupe tăcerea! Ce spune despre despărțirea de Andreea Antonescu: „Nu am putut suporta”.

Jurnalistul Victor Vrînceanu a preferat să rămână în umbră după ce Andreea Antonescu a anunțat pe Instagram că cei doi s-au despărțit. Nu a dat interviuri, nu a vorbit cu instituțiile media, nu a făcut postări în spațiul online. Recunoscut ca fiind extrem de discret cu viața privată, Victor a acceptat, totuși, să ofere un interviu pentru CANCAN.RO.

CANCAN.RO: Victor, cum ești după despărțirea de Andreea?

VICTOR: Sunt foarte bine, mă ocup în măsura în care îmi este acceptat ajutorul de creșterea fetiței noastre iubită, Victoria, dar și de proiectele personale pe care le am în derulare.

CANCAN.RO: Ne-a uimit pe toți postarea Andreei de pe Instagram, prin care anunța despărțirea de tine. Știai de postarea aceea? Și, până la urmă, cine s-a despărțit de cine? Ea de tine sau tu de ea?

VICTOR: Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu. Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte.

Citește tot interviul pe CANCAN.RO.

Publicat: 01 apr. 2023, 13:37 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×