EXCLUSIV | Andreea Antonescu, operații estetice după naștere + Ce spune despre nuntă: „Sunt împlinită la maximum!”

Publicat: 27 feb. 2023, 10:16 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Antonescu, operații estetice după naștere. Mamă de două fete, mezina familiei de 2 luni și Sienna (12 ani), care este deja adolescentă, Andreea Antonescu face față cu brio tuturor provocărilor din viața ei.

Cântăreața se reface foarte bine după a doua cezariană, începe deja să apeleze la mici trucuri de înfrumusețare menite să îi dea un refresh și ne-a mărturisit că este extrem de mândră. Și chiar dacă viaț ei a luat acum o altă întorsătură, Andreea Antonescu devenind din nou mamă și trăind la maxim alte emoții și sentimente. Artista nu se visează îmbrăcând rochia de mireasă la petrecerea de botez a fetiței sale. De ce? Pentru că pur și simplu nu îi plac evenimentele care “emană” stres iar viața poate fi mai mult decât imprevizibilă.

Andreea Antonescu, la medicul estetician!

Andreea, cum ești ca mămică de două fete?

Foarte mândră!

Te imaginai cu două fete?

Nu, în primul rând mă imaginam că o să am 4 băieți! Undeva la 20 de ani, nu că îmi doream sau că visam, eu mă așteptăm să fiu mamă a patru băieți și uite că Doamne-Doamne mi-a dat două fetițe!

Cât de multă grijă ai tu acum de tine?

Eu știu că toată lumea se gândește că sunt genul de persoană care are grijă maximă de ea, dar nu e chiar așa. Eu ajungeam destul de rar și în saloane. Când erau momente mai complicate, cum au fost și pentru America Express, într-adevăr, mi-am dublat antrenamentele la sală și toate lucrurile de genul ăsta. Când am văzut că încep să pun niște kilograme în plus. Și, pe de altă parte, vârsta și anii nu ne iartă, dându-mi seama că mă apropii de 40 de ani, am început să am grijă la ce mănânc. Dar nu pot să zic că sunt persoană care  stă nonstop în saloane și se pune pe ea pe primul plan. Niciodată! Eu mă duc să mă vopsesc când e nevoie și poate câteodată trec și două luni și nu apuc să ajung, pentru că mereu am avut și alte priorități.

„Mă apropii de 40 de ani”

Cât de împlinită ești tu acum? Ce îți mai dorești în momentul ăsta pentru tine?

Sunt împlinită la maximum! Mă simt de o mie de ori mai puternică decât eram chiar și până acum un an. Deși știam că pot să dărâm și munții dacă chiar îmi doresc sau dacă chiar trebuie. Dar mult mai împlinită, mult mai determinată. Știu exact care îmi sunt scopurile, țelurile în viața asta. Puterea pe care o primesc de la astea mici nu se compară cu absolut nimic. Și atunci consider că tot ce îmi trebuie în continuare este liniște și atât, ca să pot să mă desfășor în continuare pe drumul meu.

La ce proceduri a apelat după naștere

Ce i-ar spune Andreea de azi, Andreei mai mici din Andre, de atunci de la început?

Bună întrebare! Că sunt lângă ea, indiferent de orice și am grijă de ea și că va vedea în timp că va deveni o femeie  foarte puternică. Și independentă, exact așa cum plănuiește ea și cum visează în momentele  astea!

Vrei să faci și o nuntă, odată cu botezul micuței voastre?

Nu știu! Eu nu am fost niciodată femeia aia clasică  sau fetița clasică care a visat întotdeauna rochia de mireasă sau știa rochia de mireasă  de la 3 ani. Ba, din contră, am fost din cealaltă categorie care nu s-a gândit niciodată la așa ceva. Nu sunt genul de organizatoare  de evenimente, mie nu-mi plac. Sunt o persoană tipicară, o persoană care se concentrează foarte mult asupra unor chestii. Și atunci  tocmai nici nu am făcut prima nuntă. Mi se părea foarte complicat, mi se părea că o mireasă în ziua nunții este foarte stresată și  atunci nu mi se pare că e despre asta.

Ce spune despre nuntă

Eu am îmbrăcat rochia de mireasă dar pentru niște shootinguri, așa, pentru viața mea, nu, n-am îmbrăcat-o. Legat de subiectul ăsta nu pot să mă exprim niciodată pentru că pe mine m-a învățat viața de câteva ori până acum că niciodată să nu spui niciodată! Dacă azi ajungeam și declarăm oficial niște lucruri pe care le gândesc mult înainte de a ajunge să le spun. Mă  trezeam că într-un an de zile, principiile și conceptiille mele sunt total diferite. Și atunci nu pot să mă exprim, nu știu ce să răspund! Nu am de unde să știu pentru că nu știu unde mă duce viața niciodată!

A trecut la botox și la înfrumusețarea de după naștere

Andreea Antonescu abia aștepta să își revină după sarcină și după cezariană ca să poată trece din nou pragul medicului estetician. Doctorul Pascal Dameh se ocupă de înfățișarea artistei așa că Andreea Antonesc este clientă sa fidelă.

“După sarcină, în general, copul uman  începe să fie deshidratat, ai dat tot la bebe. Ideea este la Andreea că au început din nou să apară riduri, pe care noi le-am făcut dinainte să rămână însărcinată și pe zona frunții, între sprâncene și zona ochilor. În plus, am observat că atunci când Andreea mușcă. Începe să fie mușchiul maseter mai accentuat. Atunci o să injectăm și în zona maseterului pentru a relaxa zona mandibulară.

Andreea a slăbit foarte mult

O să facem astfel trei zone de botox care trebuie întreținute la o perioadă de 6 luni”, ne-a mărturisit pentru Ciao.ro, doctorul Pascal  Dameh.

„Andreea a slăbit foarte mult și există posibilitatea să ridicăm și puțin pomeții. Pentru că, dacă observăm, pe partea stângă este mai lăsat decât  pe partea dreaptă la ea, și trebuie să mai punem puțin acolo. Se injectează acid hialuronic în partea respectivă. Cea mai cerută procedură la mine, pe partea chirurgicală este mărirea sânilor. Pe partea noninvazivă  tratamente faciale, cum e mezoterapia, acid hialuronic, fire și dermapenul”, a mai adăugat medicul chirurg.

Andreea Antonescu își aprobă medicul estetician întru totul!

“Sunt de acord cu ce spune domnul doctor! Mai ales că aștept momentul ăsta de foarte mult timp! Eu vin la domnul doctor de ceva timp și îmi face aceste proceduri. În momentul în care m-am întors astă vară din America Express, bineînțeles că primul telefon pe care l-am dat a fost către domnul doctor dar am aflat și de o sarcină între timp iar domnul doctor a fost pentru prima dată când a refuzat să îmi facă orice gen de procedură, tocmai pe motive de sarcină.

Am apreciat foarte mult faptul că dincolo de imagine, dincolo de absolut orice, încercăm să fim oameni și ne gândim atunci care sunt prioritățile cele mai importante, pentru că toate celelalte pot aștepta. Acum că am terminat tot acest proces al nașterii, al alăptării, bineînțeles că am fost  foarte nerăbdătoare să particip la această întrevedere”, mai spune artista.

„Acum că am terminat tot acest proces al nașterii, al alăptării…”

Chiar dacă a trecut deja de a doua sarcină, Andreea Antonescu nu își dorește să facă nicio intervenție estetică la nivelul sânilor. „Nu sunt înnebunită după aceste operații, sau după operații, în general. Sunt lucruri care trebuie făcute pentru că legea gravitației nu ne evită pe niciunul dintre noi și atât timp cât nu am niște efecte atât de negative, nu am de ce să nu o facem. La urma urmei important este să ne simțim bine în pielea noastră. Să facem niște intervenții pentru că ni le dorim noi”, ne-a mai spus, pentru Ciao.ro, Andreea Antonescu.

Publicat: 27 feb. 2023, 10:16 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă