Andreea Antonescu a născut! Primele declarații ale artistei: „Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris”

Publicat: 19 dec. 2022, 19:09 Autor: Camelia Vedete

Andreea Antonescu a născut pentru a doua oară. Artista, în vârstă de 40 de ani, a adus pe lume o fetiță, astăzi, 19 decembrie.

Artista a adus pe lume o fetiță, perfect sănătoasă, și a făcut marele anunț pe contul ei de Instagram.

Andreea Antonescu a născut! Mesajul transmis de artistă, la scurt timp după ce a născut

Andreea Antonescu a dat vestea cea mare în urmă cu doar câteva momente în mediul online. Aceasta a scris că a devenit mămică de fetiță pentru a doua oară, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Vedeta a ținut să își informeze fanii că a adus pe lume al doilea copil al său și că se simte foarte bine. Andreea Antonescu nu a uitat-o nici pe fiica ei cea mare, Sienna, în vârstă acum de 11 ani și a făcut referire la ea în mesajul emoționant.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… Sienna. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, a fost anunțul făcut de aceasta în mediul online.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

Andreea Antonescu nu a știut că era însărcinată în timpul filmărilor pentru America Express

Andreea Antonescu a născut! La scurt timp de la revenirea în țară din America Express, Andreea Antonescu a făcut o postare pe contul de Instagram prin care își anunța prietenii virtuali că urmează să mai aibă un copil. Aceasta a publicat și o fotografie cu burtica sa de gravidă.

Cum era de așteptat, fanii au fost luați prin surpindere de vestea frumoasei brunete și au asaltat-o cu întrebări. Astfel, recent ea a mărturisit că și ea a fost luată pe nepregătite, dar că a fost extrem de bucuroasă.

Ce spunea Andreea Antonescu înainte să nască

Andreea Antonescu a oferit în ajunul Sfintei Marii vestea că o să devină mamă din nou. Atunci când deja burtica ei de gravidă avea vreo 4 luni!

 “A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului. Și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a fost mesajul pe care Andreea Antonescu l-a transmis în culmea fericirii pe rețetele de socializare.

“Te așteptam cu nerăbdare…”

De când și-a refăcut viața, Andreea Antonescu este foarte fericită și își dorește discreție cu privire la familia pe care și-o construiește frumos acum cu noul său partener de viață!

„Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a declarat cântăreața pentru Click!, atunci când a dezvăluit că are o nouă relație.

Publicat: 19 dec. 2022, 19:09 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă