Andreea Antonescu a dat vestea cea mare! Artista a dezvăluit sexul copilului! “Te așteptam cu nerăbdare…”

Publicat: 15 nov. 2022, 10:33 Autor: Dora Bazavan Vedete

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul copilului. Artista mai are puțin și dă naștere celui de-al doilea copil al său. Și le-a dezvăluit fanilor săi cea mai frumoasă surpriză de care se bucură acum, din plin.

Viitoarea mămică le-a dezvăluit tuturor admiratorilor săi că va avea încă o fetiță împreună cu iubitul ei de care este foarte îndrăgostită.

“După cum bine știți, îmi place să împărtășesc cu voi cele mai importante vești din viața mea. Eu și Victor Vrînceanu suntem fericiți, emoționați și mândri totodată să vă transmitem că urmează să fim părinții unei minunății de fetiță! Te așteptam cu nerăbdare, iubita noastră!”, a fost mesajul transmis de Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a dezvăluit sexul copilului

Andreea Antonescu a oferit în ajunul Sfintei Marii vestea că o să devină mamă din nou. Atunci când deja burtica ei de gravidă avea vreo 4 luni!

 “A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre! Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului. Și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile voastre frumoase!”, a fost mesajul pe care Andreea Antonescu l-a transmis în culmea fericirii pe rețetele de socializare.

“Te așteptam cu nerăbdare…”

De când și-a refăcut viața, Andreea Antonescu este foarte fericită și își dorește discreție cu privire la familia pe care și-o construiește frumos acum cu noul său partener de viață!

„Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a declarat cântăreața pentru Click!, atunci când a dezvăluit că are o nouă relație.

Publicat: 15 nov. 2022, 10:33 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă