Cum a reacționat Regina Elisabeta, după ce a aflat că Meghan Markle este din nou însarcinată

Publicat: 15 Feb. 2021, 10:50 Vedete
Cum a reacționat Regina Elisabeta, după ce a aflat că Meghan Markle este din nou însarcinată

Meghan Markle şi prinţul Harry aşteaptă al doilea copil. Palatul Buckingham a transmis că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş. 

Meghan şi Harry aşteaptă al doilea copil, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al ducelui şi ducesei de Sussex.

Cuplul este „bucuros să aştepte al doilea copil”, a adăugat reprezentantul ducilor de Sussex.

Palatul Buckingham a transmis într-un comunicat de presă că regina Elisabeta, prinţul Charles şi întreaga familie sunt „încântaţi” de vestea noului bebeluş.

Vestea privind sarcina lui Meghan Markle a apărut după ce fotograful Misan Harriman, a postat pe reţelele de socializare o fotografie cu cei doi. În imagine apar cei doi soţi, stând în iarbă sub un copac.

„Meg, am fost acolo la nunta ta pentru a asista la începutul acestei poveşti de dragoste şi prietena mea, sunt onorată să o surprind crescând”, a scris Harriman.

Meghan Markle a pierdut o sarcină

Meghan Markle, soția prințului Harry, a dezvăluit într-un articol publicat în New York Times că a suferit pierderea unei sarcini în luna iulie a anului 2020. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea. Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

Meghan Markle a dezvăluit că a simţit o crampă ascuţită şi a căzut pe podea cu primul ei copil în braţe, fredonând un cântec de leagăn pentru a menţine calmul, dar ştia că îl pierde pe cel de-al doilea copil al ei.

„Câteva ore mai târziu, m-am întins într-un pat de spital, ţinându-l de mână soţului meu”, a spus Meghan Markle, dezvăluind că soţul ei o ţinea de mână şi plângea.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Feb. 2021, 10:50 Vedete
Pe aceeași temă