Adevăratul motiv pentru care Megah Markle și Prințul Harry au plecat de la Casa Regală

Publicat: 02 Aug. 2020, 16:07 Vedete

Ducii de Sussex au luat o decizie foarte importantă anul acesta. Nu doar că cei doi au renunțat la a mai face parte din Familia Regală, dar acum s-ar fi aflat și motivul principal pentru care au luat această decizie.

În luna februarie a acestui an, Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat în Canada, însă doar o lună au reușit să stea, deoarece și-au schimbat locația din nou, de data aceasta la Los Angeles. Cuplul și-a achiziționat o casă în SUA, dar, totuși, multe persoane se întreabă încă de ce au făcut acești pași: renunțarea la titlu și mutarea în casă nouă.

Au renunțat la ”cuibușorul” din Palatul Kensington, unde locuiau cu Prințul William și soția lui și au plecat departe. Însă, ”misterul” nu a rămas nedeslușit. Într-o carte de memorii scrisă de Tom Quinn și publicată de Daily Mail se arată motivul pentru care cei doi ar fi părăsit locuința. O sursă de la Palat spune că între aceștia ar fi avut loc tensiuni, mai ales atunci când Meghan Markle a fost nevoită să accepte că soțul ei nu va deveni niciodată rege.

„A face parte din familia regală ajunge să li se urce tuturor la cap în cele din urmă – și după o perioadă William și Harry au început să se întâlnească fără soțiile lor pentru a evita momente stânjenitoare. Ca mulți oameni care nu sunt obișnuiți cu servitori, Meghan a făcut abuz de statutul ei; pe de o parte vrea să fie ca Diana, o prințesă a poporului, iar pe de altă parte vrea ca oamenii să stea drepți când ea bate din palme”, a povestit sursa citată, arată Viva.

Meghan Markle și Prințul Harry, terorizați de paparazzi

Cum metoda fotografiilor luate din elicopter a fost înlocuită acum de una mult mai ieftină, dronele, Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut complet intimitatea, iar paharul s-a umplut în momentul în care au fost scoase la vânzare fotografii cu Archie, fiul lor în vârstă de 1 an și două luni. Recent, cei doi au decis să dea paparazii vinovați în judecată, deschizând proces în statul California, unde locuiesc acum.

Publicat: 02 Aug. 2020, 16:07 Vedete
Pe aceeași temă