Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată!

Publicat: 25 Jul. 2020, 14:19 Vedete
Meghan Markle și Prințul Harry au dat paparazzii în judecată!

Meghan Markle și Prințul Harry nu reuşesc să îşi găsească liniştea! Deşi s-au mutat mai întâi în Canada și ulterior în Statele Unite tocmai pentru a scăpa de presiunea pusă asupra lor în calitate de membri ai Familiei Regale Britanice, aceştia sunt vânaţi de paparazzi. 

Paradoxal, încercarea de a scăpa de acest statut le-a adus și mai multă popularitate, cei doi foști Duci de sussex și fiul lor, Archie, fiind vânați de paparazzi.

Meghan Markle și Prințul Harry, terorizați de paparazzi

Cum metoda fotografiilor luate din elicopter a fost înlocuită acum de una mult mai ieftină, dronele, Meghan Markle și Prințul Harry și-au pierdut complet intimitatea, iar paharul s-a umplut în momentul în care au fost scoase la vânzare fotografii cu Archie, fiul lor în vârstă de 1 an și două luni. Meghan, Prințul Harry și fiul lor locuiesc, până ce urmează a-și achiziționa propria casă, în impresionantul conac în stil toscan al mogulului Tyler Perry, într-o zonă populată de vedete A-list.

Recent, cei doi au decis să dea paparazii vinovați în judecată, deschizând proces în statul California, unde locuiesc acum, relatează Viva!

„Fiecărui individ și fiecărei familii din California le sunt garantate dreptul la intimitate în casa personală. Fără drone, elicoptere sau aparate de fotografiat care le pot lua acest drept”, a declarat avocatul Michael Kump, menționând că unii paparazzi au „ghidat drone la doar 6 metri deasupra casei, chiar și de trei ori pe zi, pentru a obţine fotografii cu cei doi şi fiul lor în reşedinţa lor privată”.

Avocatul celor doi soți a mai menționat că Meghan Markle și Prințul Harry au deschis acest proces pentru a-i proteja fiului lor dreptul la intimitate în propria casă, fără intruziunea paparazzilor, dar și pentru a-i opri pe cei care încearcă să câștige de pe urma acestor acțiuni ilegale.

Publicat: 25 Jul. 2020, 14:19 Vedete
Pe aceeași temă