Ce ține mereu Meghan Markle în geantă! ”Este mica mea cură”

Publicat: 10 Aug. 2020, 13:45 Vedete

Geanta și regalitatea! Puțini sunt cei care știu ce ține mereu Meghan Markle în geantă. Este un produs care, spune ea, face minuni!

Multe persoane se întreabă ce fel de produse folosește Meghan Markle pentru a avea o piele atât de fină și de strălucitoare. ”Secretul” a fost acum dezvăluit, după ce a mărturisit ce poartă de obicei în geantă, oriunde pleacă. Astfel că, Ducesa de Sussex este împătimita unui produs făcut din arbore de ceai care este folosit de la acnee până la mușcăturile de țânțar. Mai mult decât atât, acesta poate fi folosit și pentru aromaterapie, mai ales dacă este combinat cu alte uleiuri esențiale.

„Singurul lucru indispensabil, fără de care nu pot trăi când călătoresc este un recipient mic de ulei de arbore de ceai. Nu este cel mai sclipitor lucru, dar dacă ai o tăietură, o mușcătură de țânțar, o mică desfoliere, indiferent de asta, este mica mea cură. Totul este ieftin, este suficient de mic pentru a-l avea la tine și îl aduc cu mine tot timpul”, a povestit Meghan Markle, la un moment dat, arată Spynews.

Ce spune cea mai bună prietenă a Ducesei de Sussex despre ea

Meghan a avut o prietenie lungă dinainte să intre în Familia Regală cu Ninaky Priddy, cea cu care se cunoaște de la vârsta de doi ani. Meghan Markle și-ar fi părăsit prietenii buni pentru că ”nu se ridică la statutul său”, spun vocile rele. Cele două au fost prietene timp de 31 de ani și chiar la vârsta de 15 ani au mers împreună într-o vacanță în Europa, când Meghan Markle s-a fotografiat în fața porților Palatului Buckingham.

”Nu mai era persoana pe care o ştiam. Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”, povestea tânăra, arată Ok! Magazine.

Publicat: 10 Aug. 2020, 13:45 Vedete
Pe aceeași temă