Meghan Markle îşi aniversează ziua de naştere. Ce mesaj i-a trimis Regina

Publicat: 04 Aug. 2020, 12:49 Vedete
Meghan Markle împlineşte împlineşte 39 de ani şi îşi sărbătoreşte ziua de naștere în Los Angeles, alături de soţul şi de fiul lor.
În ciuda divergenţelor şi plecarea celebrului cuplu din Marea Britanie, Regina, bunica prințului Harry, nu a uitat de Megan şi i-a trimis un mesaj de felicitare. De ziua Ducesei de Sussex, contul oficial de Instagram Royal Family a postat o fotografie cu Regina (94 de ani) și cu Meghan Markle, făcută în 2018, de la primul angajament regala la care au participat amândouă. Alături de fotografie, este și un mesaj călduros: ”Îi dorim Ducesei de Sussex la mulți ani și o aniversare fericită!”.
https://www.instagram.com/p/CDdY1UcnClD/

Din mesaj transpare sprijinul Casei Regale pentru Meghan, care la ora actuală se află în plin scandal o dată cu lansarea cărții biografice ”Finding Freedom, care vorbește despre ruptura dintre Meghan și Harry și restul familiei regale.

Cartea, semnată de Omid Scobie și Carolyn Durant, pretinde că relațiile dintre ducii de Sussex și ducii de Cambridge s-au răcit într-atât încât în luna martie cele două cupluri abia își vorbeau.  Scobie și Duran spun că au vorbit cu mai bine de 100 de surse, printre care ”prieteni apropiați ai lui Harry și Meghan, dar și angajați de la Palat, din trecut și prezent”. Ducele și Ducesa de Sussex neagă că ar fi dat interviuri sau ar fi contribuit direct la carte, dar unele detalii intime ridică un semn de întrebare asupra surselor de proveniență, scrie stirileprotv.ro.

Prințul Harry (35 de ani) și Meghan (39 de ani) s-au mutat în America, alături de fiul lor de un an și două luni, la doar câteva săptâmâni după ce pandemia a obligat întreaga planetă să intre în izolare.

Câți bani au în conturi prinții Harry și William și soțiile lor

Cupluri regale care se „lăfăie”, la propriu, în bani. Acestea au intrat în topul realizat de Guarantor Loans, top care vizează cuplurile celebre. Pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul, Stedman Graham, care au o avere de 3.15 miliarde de dolari.

Însă, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află și ei în top, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 04 Aug. 2020, 12:49 Vedete
Pe aceeași temă