Adevărul din spatele mariajului Prințului William cu Kate Middleton

Publicat: 11 Feb. 2021, 13:56 Vedete

Prințul William și Kate Middleton formează un cuplu de invidiat! Foarte multe persoane îi respectă pe cei doi și le urmează sfaturile. Dar care să fie, oare, adevărul din spatele mariajului celor doi?

Se pare că în trecut cei doi au făcut un ”pact” între ei, dar puțini știu faptul că Prințul William și Kate Middleton au avut parte de o despărțire, după trei ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în anul 2001, când erau studenți la aceeași facultate, la Universitatea St. Andrews din Scoția, arată Verdict.ro.

În anul 2007 au făcut un ”pact” între ei de a se căsători cândva, zicea Katie Nicholl. Dar tot în același an s-au și despărțit. După ce s-au împăcat, au plecat în Seychelles, pe Insula Desroches.

„Acolo pe insulă, William i-a promis lui Kate că se implică în această relație pe termen lung. Pentru prima dată ei au vorbit serios despre căsătorie și, cu oceanul în față și sub cerul nopții, ei au făcut un pact ca să se căsătorească”, declară Katie Nicholl în cartea sa.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 11 Feb. 2021, 13:56 Vedete
Pe aceeași temă