EXCLUSIV | Alina Pușcaș are dezlegare de la cei trei copii să se distreze cu soțul la hotel! “Eu sunt mai des siropoasă sau romantică…”

Publicat: 13 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog, Mihai Stoenescu, au o relație super frumoasă și foarte spontană. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” ne-a povestit despre căsnicia ei frumoasă, care este „o surpriză permanentă”, de ce nu a putut să participe la „Power Couple” noul show cu vedete de la Antena 1 și cum a nimerit la o nuntă care ar fi trebuit să fie a doua zi!

Alina, ai fi participat la Power Couple, noul show de la Antena 1?

M-au chemat să particip dar nu aveam nicio șansă pentru că soțul meu fiind medic stomatolog cu clinica lui nu are cum să își lase pacienții o lună de zile să fie tratați de altcineva!

Dar te-ar fi tentat?

Acum, văzând imaginile, mă rog, mi s-a explicat conceptul, dar acum, văzându-l parcă e și mai tentant, mi-ar fi plăcut dar recunosc că mi-e greu. Sunt copiii prea mici, nu avem o susținere să zic, morală și fizică, din partea  unor persoane apropiate așa că…

Alina Pușcaș are dezlegare de la cei trei copii să se distreze cu soțul la hotel!

Ți-e teamă să nu aveți parte de divergențe în fața publicului sau în afara casei?

Nu cred că ne e teamă de chestia asta pentru că noi nu suntem genul de  oameni care să ne bălăcărim. Chiar și când suntem doar noi doi și ne certăm de ceva, în intimitatea noastră, nu ajungem să ne bălăcărim în ultimul hal, să rămânem șocați de ce ne poate ieși pe gură, în niciun caz!

Dacă există certuri între voi, vin mai mult de la copii sau din această cauză? Există neînțelegeri în zona asta?

În general este de la  copii dar, de fapt de la lipsa timpului și chestii de genul, “Du-te tu să îi iei că eu nu pot, nu pot, dacă ți-am zis, te-am anunțat dinainte, dar am uitat…”. Sunt niște chestii minore…

Tu reușești să petreci mai mult timp cu copiii decât soțul tău?

Cumva da, un pic mai mult dar nu cu mult! Ei sunt oricum la școală de la 8 dimineața până la 17.00, așa că noi în toată perioada asta suntem ocupați cu joburile și ne retragem  spre casă, orice ar fi până spre 18.00. Atunci este și el acasă, eu, de obicei, mă duc să  îi iau de la școală, deci îi iau mai devreme, am o oră în avans.

Alina Pușcaș are dezlegare de la cei trei copii să se distreze cu soțul la hotel!

Sunt tot felul de gripe și de epidemii, voi aveți trei copiii, sunteți în alertă?

De doi ani nu am mai avut nicio problemă pentru că ne-am obișnuit, la sfatul pediatrului, să le dăm vitamina C lichidă, non stop, și toamna le dau niște cocktailuri de vitamine speciale pentru copii și am scăpat. Văd că deocamdată am  scăpat, sunt aproape doi ani și sper să ne mai țină. Mai mergem la schi și văd că nici la schi nu au răcit, deci e bine.

Vă mai păstrați obiceiul tu și soțul tău de a mai face escapade la hoteluri?

Da, de ziua lui chiar am făcut asta, pe 12 ianuarie. Am fugit la hotel, la Marriott, cei de acolo ne-au făcut o surpriză, au fost și niște prieteni care știau că  fugim acolo și ne-am trezit cu șampanie  în cameră și cu prăjituri, a fost foarte drăguț, ne-a plăcut maxim! Și copiii știau că fugim! Dar ei deja  știu chestia asta, i-am obișnuit, știu că o dată la ceva timp facem chestia asta și  ne înțeleg și ei. Au ajuns să ne zică: “Da, mergeți! Nu-i problemă, mami! Când veniți, mâine?”.

Cum e noul sezon “Te cunosc de undeva”?

Bine, frumos! Am filmat deja 4 ediții și mai avem 11. Nu e tocmai ușor! Sunt mulți, sunt ambițioși, nu e ușor, au și ei multe proiecte și atunci e mai greu.

Alina Pușcaș are dezlegare de la cei trei copii să se distreze cu soțul la hotel!

Sărbătoriți Valentine’s Day sau Dragobetele? V-ați făcut planuri în acest sens?

Nu ne-am făcut planuri și nu ne facem niciodată planuri! Dacă este să se întâmple ceva, se întâmplă spontan pentru că nu vrem să facem din asta efectiv un “must”. Dacă se întâmplă să avem chef în ziua aia facem din ea o super distracție, dacă  nu… De exemplu, ni s-a întâmplat acum doi ani să ne dorim să facem o escapadă de-asta dar fără vreo mare bombă și lui i s-a făcut atât de rău în ziua aia încât am zis: “Hai să ne uităm la Netflix și aia e!”.

Dintre voi doi, tu și soțul tău, cine este așa mai siropos, mai pe romantism?

Eu! Dar și Mihai! Eu sunt mai des siropoasă sau romantică, el este un pic mai rar decât mine dar el o face în alt stil.  El e cu muzica, e un pic altfel față de mine. Eu sunt mai copilăroasă!

Alina Pușcaș are dezlegare de la cei trei copii să se distreze cu soțul la hotel!

După atâta timp împreună cum îți place să descrii relația voastră?

O surpriză permanentă! Dacă vrei să o zic super scurt, așa, pentru că  Mihai este omul spontan, omul surprizelor, omul care  spune că avem program și de fapt nu este programul de săptămâna asta este cel de cealaltă! Adică mi s-a întâmplat să mă pregătesc pentru o nuntă, ne-am dus sâmbătă, frumos, în față  restaurantului, am ajuns, am deschis ușa, ne-au întrebat la care dintre nunți mergem. Am crezut că e o glumă dar am sunat mirele și ne-a spus că mâine e nunta! Nu știa cum să se întoarcă să îmi spună pentru că eu mă aranjasem, mă machiasem și n-am mai fost a doua zi la nicio nuntă!

Publicat: 13 feb. 2024, 22:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×