Meghan Markle, primele declarații care aruncă în aer Familia Regală Britanică! Dezvăluirile ei vor înfuria o lume întreagă

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:08 Vedete

Meghan Markle a făcut dezvăluiri incredibile care aruncă în aer Familia Regală Britanică. Despre ce a vorbit soția Prințului Harry.

De asemenea, Ducesa de Sussex a susținut că nunta cu Prințul Harry a adunat 1 miliard de lire sterline în veniturile turistice din documentele judecătorești depuse ca parte a unei cauze judecătorești împotriva Associated Newspapers Limited. Meghan Markle a mai mărturisit că s-a simțit ”neprotejată” în timpul sarcinii, de către Familia Regală.

Declarația a fost făcută în documentele transmise instanței în cazul ducesei de Sussex împotriva proprietarului MailOnline și al Mail on Sunday, Associated Newspapers Limited, arată The Mirror.

Un avocat a spus în numele lui Meghan Markle că „a devenit subiectul unui număr mare de articole false și dăunătoare” în ziarele din Marea Britanie și i-au provocat „o suferință emoțională imensă și daune sănătății ei mintale”.

Documentele adăugau: „Întrucât prietenii ei nu o văzuseră niciodată în această stare până acum, aceștia erau îngrijorați pentru bunăstarea ei, mai ales că era însărcinată, neprotejată și fiindu-i interzis să se apere”.

Câți bani au în conturi prinții Harry și William și soțiile lor

Cupluri regale care se „lăfăie”, la propriu, în bani. Acestea au intrat în topul realizat de Guarantor Loans, top care vizează cuplurile celebre. Pe primul loc se află Oprah Winfrey și soțul, Stedman Graham, care au o avere de 3.15 miliarde de dolari.

Însă, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, au o avere de 50 de milioane de dolari, o mare parte din bani fiind ai Prințului, moșteniți de la familie.

Prințul Harry și Meghan Markle se află și ei în top, chiar pe locul 35. Cei doi au o avere de 40 de milioane de dolari.

Publicat: 02 Jul. 2020, 12:08 Vedete
Pe aceeași temă