Prin ce teste trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate. Puține femei sunt atente la aceste detalii

Publicat: 23 iul. 2020, 14:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Prin ce teste trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate. Puține femei sunt atente la aceste detalii

Angajații care lucrează pentru familia regală britanică nu sunt aleși în mod întâmplător, ci trebuie să îndeplinească o serie de condiții foarte stricte. Recent s-a descoperit ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate.

Multe persoane își doresc să lucreze pentru familia regală britanică, însă puțini sunt cei care reușesc să obțină postul mult visat.

Interviul de angajare este o adevărată provocare pentru candidați, având în vedere că atenția la detalii este o calitate foarte apreciată.

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate

Nu este suficient să fie foarte pricepute la curățarea diferitelor spații pentru a fi angajate în locuințele celor care fac parte din familia regală britanică. Menajerele trebuie să treacă un test destul de greu pentru a obține postul.

Tracey Waterman, cea care conduce echipa de recrutare a personalului familiei regale britanice, a dezvăluit că are pregătit un test foarte eficient prin care își poate da seama imediat dacă o persoană merită jobul.

“Diferența între o menajeră care lucrează pentru un hotel de cinci stele și cea care lucrează pentru familia regală britanică este atenția la detalii. Una dintre modalitățile prin care testez dacă potențiala candidată este atentă la detalii este prin a pune o muscă moartă în șemineu sau pe covor. Imediat după ce fac acest lucru, merg cu candidata în cameră. Una din zece observă musca, se apleacă și o ridică,  ceea ce înseamnă că este o menajeră cu adevărat specială.

Le conduc în cameră destul de ușor, oferindu-le astfel șansa să arunce o privire atentă asupra acesteia, să vadă ce se află în interiorul ei. Ajungând în camera șemineului, multe dintre ele vorbesc despre frumusețea acestuia, dar în acest punct, eu aștept să observe musca moartă și să o ridice”, a spus Tracey Waterman, potrivit mirror.co.uk.

Publicat: 23 iul. 2020, 14:42 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă