Bucurie mare! Familia ducilor de Cambridge are un nou membru

Publicat: 24 ian. 2021, 16:48 Autor: Elena Vedete
Bucurie mare! Familia ducilor de Cambridge are un nou membru

Bucurie mare în familia ducilor Cambridge. Kate Middleton, prinţul William şi cei trei copii ai lor au primit cadou din partea fratelui ducesei un pui de cocker spaniel, de care prinţii George, Charlotte şi Louis sunt „îndrăgostiţi”, scrie Mirror.

James Middleton, care creşte câini din 2011, a oferit familiei surorii sale puiul în vârstă de 8 luni cu puţin timp înainte ca Lupo să moară. În noiembrie, ducii anunţau pe Instagram că animalul lor de companie din ultimii 9 ani a murit.

Puiul, nepot al lui Lupo, se află acum la Anmer Hall, reşedinţa din Norfolk a ducilor de Cambridge, scrie news.ro.

„Noul căţel este adorabil şi întreaga familie este îndrăgostită. Erau distruşi de moartea lui Lupo, ceea ce înţelege orice deţinător de câine, dar au primit puiul înainte de asta. Sperau că un câine mai tânăr să îi ţină companie şi să îi dea mai multă vitalitate şi energie”, a precizat un apropiat al familiei.

Prințul William și Kate Middleton au grijă de copii

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.
Totodată, copiii sunt foarte norocoși că au asemenea părinți, iar sănătatea fizică și mentală e foarte importantă.

Ce a făcut Kate Middleton în autoizolare

Ducesa Kate Middleton a găsit o soluție utilă, amuzantă, creativă pentru a face față statului în casă. Ea a studiat la facultate Istoria Artei și este atrasă de arta fotografică și de pictură. Dar cum nu avem voie să ieșim din casă, pentru a face fotografii, totuși Kate Middleton a găsit soluția: cărțile de colorat pentru adulți!

Sursa foto: Arhiva Ciao

 

Publicat: 24 ian. 2021, 16:48 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă