Ce face Kate Middleton în autoizolare! A găsit soluția pentru antistres

Publicat: 11 May. 2020, 09:24 Vedete

Ducesa Kate Middleton și soțul ei, Prințul William, se află în autoizolare încă de la bun început, pentru a nu se expune virusului care circulă la nivel de mapamond.

Dar puțini știu, însă, ce face ducesa Kate Middleton în autoizolare pentru a se feri și de …plictiseală! Pare-se că a găsit o soluție utilă, amuzantă, creativă pentru a face față statului în casă. Ea a studiat la facultate Istoria Artei și este atrasă de arta fotografică și de pictură. Dar cum nu avem voie să ieșim din casă, pentru a face fotografii, totuși Kate Middleton a găsit soluția: cărțile de colorat pentru adulți!

Încă de anul trecut, aceste tipuri de cărți au devenit populare în rândul persoanelor cărora le place să coloreze și să se destreseze. Ba mai mult decât atât, una dintre autoarele acestor cărți este Johanna Basford, care l-a întâlnit pe Prințul William la Palatul Buckingham, când a medaliat-o cu Ordinul Imperiului Britanic.

„Mi-a spus că soția lui iubește cărțile mele și colorează. Kate e de-a noastră! Acum mi-e foarte clar. De ce n-ar face-o? O mamă ocupată, care, îmi imaginez, are parte de mult stres încercând să crească și să protejeze o familie”, a spus Johanna, potrivit Viva.

Kate Middleton, dezvăluiri despre nașterea Prințului George

Kate Middleton a vorbit deschis desprea nașterea primului ei fiu, George, dar și despre primele ore petrecute cu el. Kate l-a adus pe lume pe primul ei copil în iulie 2013.

Întrebată cum a fost să își țină băiețelul în brațe pentur prima dată, Kate a spus:„Uimitor, uimitor. Este extraordinar. Cum poate corpul uman să facă asta? Este cu adevărat extraordinar. Și el era foarte dulce. Și am fost și ușurată că era un băiețel vesel și sănătos”.

De asemenea, ducesa a dezvăluit și care a fost reacția Prințului William când și-a cunoscut fiul.

„A fost cu adevărat special să văd pe chipul lui fericirea pură”, a afirmat ea, citată de The Mirror.

Aceasta a vorbit și despre presiunea de a ști că întreaga lume așteaptă noutăți despre naștere și a recunoscut că este un sentiment „terifiant”. Ducesa a fost întrebată cum a fost să știe că afară o aşteptau foarte mulţi oameni, imediat după ce a născut.

„Ușor terifiant, nu am să mint”, a precizat ea.

„Îmi place să compartimentez lucrurile”, a mai spus Kate Middleton.

Publicat: 11 May. 2020, 09:24 Vedete
Pe aceeași temă