Kate Middleton, dezvăluiri despre nașterea Prințului George: „Eram îngrozită”

Publicat: 22 Feb. 2020, 09:05 Vedete

Kate Middleton a vorbit deschis desprea nașterea primului ei fiu, George, dar și despre primele ore petrecute cu el.

Kate l-a adus pe lume pe primul ei copil în iulie 2013.

Întrebată cum a fost să își țină băiețelul în brațe pentur prima dată, Kate a spus:„Uimitor, uimitor. Este extraordinar. Cum poate corpul uman să facă asta? Este cu adevărat extraordinar. Și el era foarte dulce. Și am fost și  ușurată că era un băiețel vesel și sănătos”.

De asemenea, ducesa a dezvăluit și care a fost reacția Prințului William când și-a cunoscut fiul.

„A fost cu adevărat special să văd pe chipul lui fericirea pură”, a afirmat ea, citată de The Mirror.

Aceasta a vorbit și despre presiunea de a ști că întreaga lume așteaptă noutăți despre naștere și a recunoscut că este un sentiment „terifiant”. Ducesa a fost întrebată cum a fost să știe că afară o aşteptau foarte mulţi oameni, imediat după ce a născut.

„Ușor terifiant, nu am să mint”, a precizat ea.

„Îmi place să compartimentez lucrurile”, a mai spus Kate Middleton.

Kate Middleton s-a pozat pe scările spitalului, la fel ca Prințesa Diana

„Toată lumea ne-a susținut atât de mult și atât William cât și eu eram conștienți că acesta este un lucru de care toată lumea era încântată și noi suntem recunoscători pentru această susținere pe care publicul ne-a arătat-o. Și am simțit că este foarte important să împărtășim cu ei această bucurie”, a subliniat soția Prințului William.

„Dar în același timp eram un cuplu cu un bebeluș nou-născut și niște părinți fără experiență, astfel că au fost emoții mixte”, a mai spus ea.

Totodată, Catherine a mărturisit că nu își amintește cât timp a trecut de la naștere și până la realizarea fotografiilor în fața spitalului. De atunci și până în prezent, ducii de Cambridge au devenit părinții altor doi copii: Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Publicat: 22 Feb. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă