Care este produsul pe care îl cară mereu Meghan Markle în geantă! Nu se dezlipește nicio secundă de el și costă câțiva lei

Publicat: 15 Jan. 2021, 09:50 Vedete

Meghan Markle este o inspirație pentru doamne și domnișoare. Soția Prințului Harry a mărturisit care este produsul de care nu se poate despărți nicio secundă și pe care îl are mereu în geantă, mai ales atunci când călătorește.

Este una dintre cele mai admirate persoane publice, mai ales pentru că este o fire naturală și simplă și mereu i-a plăcut să fie de ajutor celorlalți. Nu iese în evidență prin coafuri extravagante sau ținute luxurioase, ci prin naturalețea ei. În geanta ei, mai ales cea de călătorie, nu lipsește niciodată un anumit produs: uleiul de arbore de ceai. Într-un interviu a și mărturisit care este motivul pentru care îl are mereu după ea, mai ales când pleacă într-o vacanță.

În anul 2014, Meghan Markle a mărturisit în cadrul unui interviu pentru Allure că poartă mereu după ea uleiul de arbore de ceai, care are mai multe funcționalități. A explicat în ce situație îl poți folosi. Uleiul de arbore de ceai are proprietăți purificatoare și e bun pentru acnee și nici nu este o investiție scumpă – în farmacii costă câțiva lei.

“Singurul lucru fără de care nu pot să trăiesc atunci când călătoresc este uleiul de arbore de ceai. Nu este cel mai glam lucru, dar dacă te tai, eşti ciupit de un ţânţar sau pur şi simplu ai probleme cu acneea, indiferent ce este, produsul acesta le vindecă pe toate. Este accesibil, suficient de mic cât să nu ocupe loc în bagaj şi îl iau cu mine peste tot”, a mărturisit Meghan Markle.

Meghan Markle a pierdut o sarcină în luna iulie, anul trecut

Meghan Markle și Prințul Harry au trăit o dramă în vara acestui an, după ce Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în luna iulie. Totul a fost dezvăluit într-un articol publicat de New York Times. Ducesa de Sussex vorbeste despre „o suferinta aproape de nesuportat”.

„Ştiam, în timp ce-l strângeam în braţe pe primul meu copil, că îl pierd al doilea”, a dezvăluit ducesa, conform Birmingham Mail.

„Să pierzi un copil înseamnă să porţi o durere aproape insuportabilă, trăită de mulţi, dar despre care puţini vorbesc”, a adăugat ea.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2

Publicat: 15 Jan. 2021, 09:50 Vedete
Pe aceeași temă