Cea mai bună prietenă a lui Meghan Markle rupe tăcerea! ”Nu mai era persoana pe care o ştiam”

Publicat: 05 Aug. 2020, 09:05 Vedete

În urmă cu o zi, Meghan Markle a împlinit vârsta de 39 de ani. O prietenă bună, din copilărie, a rupt tăcerea și a vorbit despre modul în care actrița s-a purtat în trecut. Iată un lucru pe care nu îl știam despre Ducesa de Sussex.

Într-adevăr, odată cu faima adusă de intrarea ei în Familia Regală, dar și renunțarea amândurora la titlu, recent, Meghan Markle și Prințul Harry totuși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Dar ce spun prietenii despre ea? Meghan a avut o prietenie lungă dinainte să intre în Familia Regală cu Ninaky Priddy, cea cu care se cunoaște de la vârsta de doi ani. Meghan Markle și-ar fi părăsit prietenii buni pentru că ”nu se ridică la statutul său”, spun vocile rele. Cele două au fost prietene timp de 31 de ani și chiar la vârsta de 15 ani au mers împreună într-o vacanță în Europa, când Meghan Markle s-a fotografiat în fața porților Palatului Buckingham. Însă, când Meghan a divorțat în anul 2013 de primul soț, Trevor Engelson, prietenia cu Ninaky s-a schimbat drastic. Ea susține că divorțul a fost fără motiv real.

Ce spune cea mai bună prietenă a Ducesei despre ea

”Nu mai era persoana pe care o ştiam. Tot ce pot să spun este că Meghan este foarte calculată în relaţiile cu oamenii. Are o strategie atunci când îşi alege cercul de prieteni. Odată ce a decis că nu mai faci parte din viaţa ei, devine foarte rece cu tine. Este ca un adevărat mecanism şi nu mai rămâne nimic de negociat”, povestea tânăra, arată Ok! Magazine.

De asemenea, Meghan Markle a mai încheiat o prietenie, cea cu Jessica Mulroney. Cele două au fost prietene cât timp a petrecut în Canada. Ea a fost cea care a ajutat-o să plănuiască nunta cu Prințul Harry, însă după ce s-au ”certat„ pe rețelele de socializare, prietenia s-a destrămat.

Publicat: 05 Aug. 2020, 09:05 Vedete
Pe aceeași temă