Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai face parte oficial din Familia Regală: ”S-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des”

Publicat: 31 Mar. 2020, 15:12 Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle se vor retrage oficial din Familia Regală, iar anunțul a fost făcut chiar de aceștia, foarte recent, arată Cancan.

Începând de astăzi, 31 martie 2020, Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai reprezenta monarhia. Mai mult decât atât, au postat și un mesaj pe rețelele de socializare despre acest lucru, înainte de retragerea oficială din Familia Regală din Marea Britanie.

„Mulţumim acestei comunităţi – pentru sprijin, inspiraţie şi pentru dorinţa comună de a face bine în lume…Deşi s-ar putea să nu ne mai vedeţi atât de des, munca noastră va continua. Abia aşteptăm să ne revedem curând. Aţi fost minunaţi. Până atunci, vă rugăm aveţi grijă de voi şi unul de altul”, au scris cei doi, care nu au mai folosit de titlurile regale, ci doar de prenumele lor.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut foarte mulți bani

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Noii vecini ai Ducilor de Sussex nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor, relatează CTV News. După ce au renunțat să primească bani din fondurile publice de la Coroană, cei doi soți ar putea să se lanseze și în alte afaceri pe cont propriu.

De altfel, capul unei astfel de liste se află marca comercială regală “Sussex Royal” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Acest demers l-au făcut în iunie 2019, iar de atunci au avut la dispoziție șase luni ca să extindă înregistrarea și în alte țări. La momentul respectiv păreau ocupați cu alte treburi, așa că problemele și-au făcut loc. După ultimele evenimente ,alți afaceriști au profitat și au înregistrat denumirea ”Sussex Royal” în SUA, Canada și la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Publicat: 31 Mar. 2020, 15:12 Vedete
Pe aceeași temă