Gestul șocant făcut de Meghan Markle și Prințul Harry! Nimeni nu se aștepta la asta

Publicat: 16 apr. 2020, 12:03 Autor: Andreea Voicu General

Chiar dacă au renunțat la titlurile lor pe care le aveam în Familia Regală, Meghan Markle și Prințul Harry rămân aceiași oameni: cu suflete deschise, curate, mereu implicați în bunăstarea oamenilor.

Cei doi au făcut un anunț deosebit: vor dona profitul înregistrat de transmisiunea nunții lor de BBC pentru familiile nevoiașe care încearcă să supraviețuiască în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, 90.000 de lire sterline vor ajunge la Feeding Britain, arată Adevărul.

Această organizație ajută oamenii nevoiași, fiind prezidată de Arhiepiscopul de Canterbury, cel care a și oficiat ceremonia din 2018, spune sursa citată. Mai mult decât atât, Meghan Markle și Prințul Harry au planuri să își lansese propria lor organizație nonprofit numită Archewell. La sfârșitul luni martie, în data de 31, cei doi și-au încheiat angajamentul față de Familia Regală. Se mutaseră în Vancouver, Canada, dar în martie s-ar fi relocat în California.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut foarte mulți bani

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, s-au instalat în North Saanich, o mică stațiune balneară din sudul Insulei Vancouver. Noii vecini ai Ducilor de Sussex nu par impresionați de prezența cuplului, însă sunt deranjați de intruziunea presei în viața lor, relatează CTV News. După ce au renunțat să primească bani din fondurile publice de la Coroană, cei doi soți ar putea să se lanseze și în alte afaceri pe cont propriu.

De altfel, capul unei astfel de liste se află marca comercială regală “Sussex Royal” pe mai mult de 100 de articole, de la tricouri, cărți și reviste până la materiale didactice și grupuri de sprijin emoțional. Acest demers l-au făcut în iunie 2019, iar de atunci au avut la dispoziție șase luni ca să extindă înregistrarea și în alte țări. La momentul respectiv păreau ocupați cu alte treburi, așa că problemele și-au făcut loc. După ultimele evenimente ,alți afaceriști au profitat și au înregistrat denumirea ”Sussex Royal” în SUA, Canada și la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO).

Publicat: 16 apr. 2020, 12:03 Autor: Andreea Voicu General
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă