Si-a facut de cap la o nunta, iar apoi parca a luat-o razna de fata cu mireasa. Gesturile socante aproape i-au adus moartea acestui tanar. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat

Publicat: 05 apr. 2018, 22:30 Autor: madalina m. News 3

Un tanar parca a luat-o razna atunci cand a mers la o nunta.

Dupa ce a dat pe gat mai multe pahare de alcool, cu prilejul fericitului eveniment la care participa, barbatul de 21 de ani a inceput sa faca mai multe gesturi socante, chiar de fata cu mireasa si ceilalti oaspeti.

Collin Miller a fost insa la un pas de moarte, la scurt timp de cand a inceput sa faca mai multe gesturi considerate de toata lumea ca fiind exagerate. Totusi, nimeni nu isi poate explica de ce tanarul barbat a reactionat in acest fel.

Tanarul si-a facut de cap la o nunta, iar apoi parca a luat-o razna

Prezent la o nunta ce a avut loc in Victoria Falls, din Zimbabwe, in Africa de Sud, barbatul a ajuns sa faca mai multe gesturi inexplicabile de fata cu toata lumea. Cata vreme a fost prezent ca invitat la acea nunta, el nu s-a potolit absolut deloc.

Mai mult, faptul ca s-a imbatat aproape i-a adus moartea, pentru ca barbatul nu mai era responsabil de actiunile sale. Totodata, speriati, ceilalti invitati de la nunta au incercat sa il opreasca inainte de-a se rani, insa totul pare sa fi fost in zadar.

Chit ca au intervenit de cateva ori, oamenii nu l-au putut opri pe Collin Miller din a se arunca pe unul dintre geamuri direct intr-o piscina in care existau trei crocodili, extrem de periculosi. Mai mult, barbatul s-a dus si a deschis una dintre custile in care erau tinute reptilele masive.

Tanarul si-a facut de cap la o nunta, iar apoi parca a luat-o razna

Odata ce-a facut acele gesturi socante chiar in timpul petrecerii de la nunta la care participa, barbatul s-a pus in mare pericol. El a fost la un pas de moarte, pentru ca unul dintre crocodili l-a si atacat.

Tanarul s-a ales cu unul dintre brate sfasiate, pentru ca s-a luptat sa se salveze din acea piscina. Din fericire el a scapat cu viata, dar medicii nu l-au mai putut ajuta in recuperarea membrului. Cel care l-a salvat pe Collin Miller a fost un angajat de la acel resort cu crocodili, unde avea loc nunta.

„Am fost socati atunci cand s-a aruncat pe geam si a nimerit direct in piscina in care erau crocodilii. Animalele au sarit imediat pe el. A avut mare noroc pentru ca toata lumea a intervenit imediat ca sa il salveze. Un alt crocodil aproape i-a zdrobit capul”, a povestit un martor de la nunta.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 05 apr. 2018, 22:30 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă