Barbatul care a scapat de pedeapsa cu moartea de 3 ori! Ce s-a intamplat cu el chiar in fata calaului!

Publicat: 28 Feb. 2019, 10:53 Life

Un barbat a reusit sa scape de 3 ori de pedeapsa capitala. In mod surprinzator, el si-a vazut moartea cu ochii, dar a supravietuit!

Barbatul care a scapat de pedeapsa cu moartea se numeste Byson Kaula. Acesta a fost gasit vinovat de crima si condamnat, in anul 1992. Povestea lui este una de-a dreptul incredibila. Pe langa faptul ca si-a intalnit destinul de atatea ori, el s-a bucurat parca de interventia divina.

Cel condamnat la moarte a spus ca a ajuns intr-o asemenea situatie din cauza vecinilor sai. Originar dintr-un sat localizat in sudul statului Malawi, barbatul de culoare stransese o avere datorita faptului ca a facut afaceri in industria gazului, in Johannesburg, Africa de Sud.

Cand s-a intors acasa, Byson Kaula, cel care a scapat de pedeapsa cu moartea in mod miraculos, a cumparat cateva terenuri. A vrut sa le foloseasca in scopuri agricole, asa ca a cultivat grau, porumb sau cassava, avand si cinci angajati. Vecinii sai i-au atacat muncitorii, iar unul dintre ei a fost grav ranit. De asemenea, condamnatul a decis sa il ajute pe ranit sa ajunga la toaleta, dar l-a scapat cand il cara. Cum barbatul a murit ulterior in spital, vecinii au dat vina pe Byson Kaula.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Feb. 2019, 10:53 Life
Pe aceeași temă