A crezut ca cineva i-a pus la cale o farsa, dar s-a speriat teribil cand s-a apropiat de piscina! Cand a vazut ce il asteapta barbatul a sunat rapid la Politie si a filmat totul VIDEO

Publicat: 04 apr. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Viral

Barbatul a intrat rapid in panica, desi credea ca a picat in plasa si e partas la o farsa.

Un barbat din Statele Unite ale Americii a crezut ca cineva i-a pus la cale o farsa cand s-a apropiat de piscina casei sale. Insa, la scurt timp si-a dat seama ca situatia e extrem de serioasa, asa ca a apelat rapid la ajutorul autoritatilor.

Barbatul din Sarasota, in Florida, a crezut ca nu vede bine atunci cand s-a apropiat de piscina si a avut un soc in momentul in care a realizat ca e intr-un mare pericol. Fara sa intervina in niciun fel, acesta s-a apucat sa filmeze, imediat dupa ce oamenii legii au sosit la fata locului.

Credea ca i s-a pus la cale o farsa, dar s-a speriat cand s-a apropiat de piscina
Desi credea ca cineva i-a pus la cale o farsa cu ocazia zilei de 1 aprilie, barbatul nu a acordat foarte multa importanta piscinei atunci cand a ajuns acasa. Dupa cateva momente insa a observat ceva straniu in interiorul bazinului plin cu apa.

Panicat de faptul ca ar putea sfarsi tragic, acesta a sunat de urgenta la Politie. Cand au ajuns la fata locului, oamenii legii au vazut ca in piscina barbatului se adapostise un aligator ce depasea lungimea de trei metri.

Pentru ca initial aligatorul nu s-a miscat absolut deloc, barbatul a crezut cu tarie ca a picat in plasa prietenilor care i-au pregatit o farsa ingenioasa, dar si ca reptila e una gonflabila. Odata ce s-a apropiat mai mult de piscina, insa, el a inlemnit.

Aligatorul pe care politistii l-au gasit in piscina barbatului le-a dat acestora ceva batai de cap, pentru ca nu voia cu niciun pret sa paraseasca apa proaspata pe care o descoperise. Pana sa ajunga la piscina, reptila uriasa a provocat si cateva stricaciuni.

Imaginile din acele clipe in care barbatul credea ca i s-a pus la cale o farsa au ajuns virale atunci cand au fost publicate pe Facebook, chiar de politistii care au raspuns la apelul disperat al locuitorului din Florida.

Mai mult, politistii s-au luptat minute bune cu aligatorul pana sa poata scoata creatura uriasa de pe proprietatea barbatului disperat. In plus, reptila devenise instabila spre sfarsitul misiunii de salvare.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 04 apr. 2018, 23:00 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă