Lupta pe viata si pe moarte data intre un aligator si un piton! Scenele incredibile sunt mai ceva ca-n filme si au fost surprinse pe camera de luat vederi VIDEO

Publicat: 18 ian. 2018, 16:33 Autor: madalina m. Life

O lupta data intre doua reptile extrem de fioroase a fost recent captata pe camera de luat vederi.

Scenele au durat cateva minute, iar „batalia” s-a dat pe un teren de golf din Florida, in Statele Unite ale Americii. Imaginile au fost rapid publicate pe retelele sociale, iar toata lumea a fost uimita de violenta de care dau dovada un aligator si un piton atunci cand incep sa se lupte.

Episodul a tinut minute in sir, spre socul celor aflati pe acel teren pentru a juca golf. Reptilele uriase par sa fi aparut de nicaieri, dupa cum a marturisit si doctorul Richard Nadler, cel care si-a scos rapid telefonul mobil si a inceput sa filmeze si sa faca fotografii.

Lupta pe viata si pe moarte data intre un aligator si un piton

Barbatul care a surprins scenele violente a spus ca niciodata nu a mai vazut asa ceva in viata de zi cu zi. El se afla la clubul de golf „Fiddler’s Creek”, din Naples, in Florida si urma sa joace o partida alaturi de cativa prieteni.

Cand a ajuns la gaura cu numarul 10 din jocul de golf, a strigat rapid pe toata lumea pentru ca nu ii venea sa creada ca are o asemenea lupta in fata ochilor. Lupta dintre aligator si piton a fost descrisa de Richard Nadler ca fiind extrema si salbatica.

Scenele de lupta au ajuns pe contul de Facebook al medicului dentist si au fost distribuite de mii de ori de catre internauti. Totodata, acel aligator se pare ca ar fi urmat sa castige in lupta data pe viata si pe moarte.

„Din cate am observat, cel care a castigat lupta a fost acel aligator. A doua zi m-am intors pe terenul de golf si disparusera ambele reptile. Nu mai era nici urma de ele. Toti cei care am asistat la acele scene am presupus ca pitonul a fost mancat de catre aligator”, a povestit medicul dentist.

„Se adunase foarte multa lume in apropiere de locul in care se dadea lupta, toti faceau poze, devenise cam periculos. A fost incredibil ca am putut vedea asa ceva”, a mai adaugat Richard Nadler.

Pitonul Burmese din imagini e catalogat drept una dintre cele mai mari specii de sarpe din lume. Acesta a aparut initial in sudul si sud-estul Asiei.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 18 ian. 2018, 16:33 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă