Cum a fost surprinsă Catrinel Sandu de soțul său! I-a făcut un cadou pe patru roți!

Publicat: 17 feb. 2021, 12:59 Autor: Dora Bazavan Vedete

Catrinel Sandu traversează cea mai bună perioadă a vieții ei în America.

De când s-a căsătorit cu medicul stomatolog american Steve Schroeter, vedeta trăiește numai în lapte și miere. Americanul o iubește nespus și are grijă ca frumoasei românce să nu îi lipsească nimic. Și pentru că este îndrăgostit nebunește de soția sa, Steve Schroeter nu a putut să nu ii ofere ceva semnificativ acesteia, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, o mașină!

Catrinel Sandu radiază de când s-a căsătorit cu americanul. Are un job al ei bine plătit, are o casă ca în filme, și-a adus mama din România lângă ea, și este extrem de fericită în cea de-a doua căsătorie. Atunci când au ieșit la cină de Valentine’s Day, Catrinel și-a primit cadoul pe patru roți din partea soțului. O mașină decapotabilă neagră, pe care probabil și-o dorea de ceva timp.

“Îți mulțumesc, dragostea mea! Pe care dintre ele să o conduc mâine?”, a postat Catrinel Sandu pe social media, lângă pozele cu cele două mașini pe care le deține acum, un jeep și  mașină decapotabilă, pe care a primit-o de la soțul ei, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2019.

Nu doar Catrinel este fericită cu americanul ci și mama vedetei are numai cuvinte de laudă cu privire la ginerele său.

“Cel mai frumos cadou de Ziua Îndrăgostiților, făcut de ginerele meu, Steve, un soț și un tată de excepție. Să o stăpânești sănătoasă, mami, și să îl iubești mereu pe Steve, așa cum merită. Sunt cea mai fericită mamă soacră și bunică din lume!”, a fost mesajul scris de Mia Sandu, la postarea cu mașina făcută de Catrinel.

Publicat: 17 feb. 2021, 12:59 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă