A ramas cu leziuni cerebrale dupa ce a vizitat Disneyland! E ireal prin ce a trecut femeia

Publicat: 30 May. 2019, 16:07 Life

Femeia a dat in judecata Disneyland, dupa ce a ramas cu leziuni grave pe creier! Aceasta incearca in prezent sa isi faca dreptate in instanta.

Lisa Dixon a suferit foarte mult din cauza ranilor sale. A avut nevoie de o ingrijire medicala constanta. Acum e hotarata sa ceara daune, pentru leziuni cerebrale grave. Intregul incident s-a petrecut la Disneyland, in Florida, Statele Unite ale Americii.

Mai exact, este vorba de un ghinion cumplit de care Lisa Dixon a avut parte in luna mai, din 2017. Era cazata la unul dintre resorturi si se plimba prin zona cand a fost lovita din plin de o pasare, aflata in zbor. Vietuitoarea i-a intrat direct in dona capului. Iti amortesc degetele?

A ramas cu leziuni cerebrale severe dupa vacanta!

A ramas cu leziuni cerebrale dupa ce a vizitat Disneyland

Avocatul femeii de 30 de ani a povestit ca ea a suferit leziuni ale creierului foarte severe. A fost la un pas sa isi piarda viata si putea cu usurinta sa ramana in coma pentru o perioada nedefinita. Asa se intampla in cele mai multe dintre cazurile medicale atat de grave.

Tanara si-a revenit dupa foarte mult timp petrecut in spital. Cu greu, s-a intors la viata normala. A fost atacata din plin de o pasare la Disneyland, cand se afla in vacanta. Lisa a decis sa avertizeze pe toata lumea cu privire la acest potential pericol. Mai ales pe cei care au copii foarte mici si aleg acest parc de distractie drept destinatie turistica. Baietelul s-a inecat cu o bucata de mar si a facut atac cerebral

Lisa Dixon cere acum daune de 15.000 de dolari. Potrivit avocatului sau, Thomas Schmitt, femeia a avut desprinse si cateva discuri ale coloanei vertebrale. Mai exact, este vorba despre cele situate la nivelul gatului.

Acest lucru dovedeste viteza pe care o avea pasarea care s-a napustit peste ea. „I-a schimbat viata in rau”, a spus avocatul. Barbatul a adaugat ca Lisa va avea nevoie de cateva operatii, in viitor. Nu este mentionat insa ce fel de pasare a fost cea care a atacat-o pe tanara din SUA.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 30 May. 2019, 16:07 Life
Pe aceeași temă