Ionut Dolanescu vrea sa fie in forma si trage de fiare. Este ‘Rambo’ de Romania

Publicat: 30 May. 2019, 12:47 Vedete

Chiar daca are 47 de ani, Ionut Dolanescu vrea sa fie tot timpul in forma si munceste mult pentru asta.

Ionut Dolanescu vrea sa fie in forma si trage de fiare. Interpretul de muzica populara in varsta de 47 de ani merge saptamanal la sala si respecta cu strictete ceea ce are de facut.

Chiar daca programul lui este foarte aglomerat, fiindca se imparte intre Romania si Statele Unite, isi gaseste timp si pentru ceea ce ii place, dar mai ales pentru sanatatea si starea sa de bine.

Ionut Dolanescu vrea sa fie in forma si trage de fiare

Ionut Dolanescu vrea sa fie in forma si trage de fiare

Se pare ca aceasta pasiune pentru un trup bine sculptat vine din adolescenta, fiidnca sportul a fost o alta mare pasiune de-a sa pe langa muzica.

Fiul regretatului Ion Dolanescu a studiat la Liceul Dinu Lipatti, Academia de Muzica Ciprian Porumbescu din Bucuresti si Conservatorul Serghei Rahmaninov din Paris – si sportul.

„Am iubit de mic sportul. Nu mai fac efort ca pe vremuri, însă înot și merg la sală și astăzi. În adolescență, deși părinții mei nu prea erau de acord, am trecut prin mai multe discipline sportive. Sportul m-a educat în viață, m-a făcut mai puternic nu doar fizic, ci și mental. Iar ce-i mai important, a contribuit mult la formarea adultului de astăzi.

Alerg când am timp și fac exerciții cu greutăți pentru toți mușchii. Știu că exercițiile cu greutăți nu par potrivite pentru un solist de muzică tradițională, însă n-am să mă schimb. M-am obișnuit cu sportul, face parte din viața mea”, a spus artistul pentru Libertatea.

Publicat: 30 May. 2019, 12:47 Vedete
Pe aceeași temă