Catastrofa pe Dunare! Sapte turisti au decedat iar alti 19 sunt dati disparuti

Publicat: 30 May. 2019, 11:19 Ciao.ro
Catastrofa pe Dunare! Sapte turisti au decedat iar alti 19 sunt dati disparuti

Tragedie uriasa pe Dunare, dupa ce un un vapor cu turisti s-a scufundat, lasand in urma multi morti.

Catastrofa pe Dunare! Datele oficiale arata ca un vapor cu turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat la Budapesta, rezultand sapte morti si 19 disparuti.

Tragedia voiajului de croaziera a fost confirmata atat de autoritatile asiatice, cat si cele ungare. Ambele tari sustin ipoteza unei coliziuni. La bord se aflau 33 de cetateni sud-coreeni, potrivit ministerului sud-coreean de Externe.

Catastrofa pe Dunare!

Catastrofa pe Dunare

„Şapte persoane au fost spitalizate într-o stare stabilă. Era o vizită turistică de rutină. Nu ştim nimic despre ceea ce s-a întâmplat. Autorităţile anchetează. Tot ceea ce ştim este că s-a scufundat repede” a spus un reprezentant al unitatii medicale, potrivit fanatik.ro.

In ambarcatiune se aflau si membri ai echipajului Ungar. Vaporul nu avea probleme tehnice, dupa spusele lui Mihaly Toth, un purtator de cuvant al proprietarului vaporului, ceea ce face acest incident si mai ciudat.

Presa din Ungaria sustine cu tarie ca vaporul de 26 de metri lungime a intrat in coliziune cu o alta ambarcatiune iar aceasta ar fi cauza scufundarii.

Insa sursele oficiale ungare inca nu au confirmat care au fost cauzele reale ale incidentului, insa un martor ocular a precizat ca vaporul a fost lovit in partea din spate de o alta ambarcatiune de croaziera de talie mare.

Publicat: 30 May. 2019, 11:19 Ciao.ro
Pe aceeași temă