Gabriela Cristea vrea sa intre in politica? Considera ca nu mai exista politicieni adevarati in acest moment

Publicat: 29 May. 2019, 18:18 News 3

Vedeta a dat o veste soc in cadrul emisiunii Cristinei Siscanu, luand prin surprindere pe toata lumea.

Gabriela Cristea vrea sa intre in politica? Vedeta s-a gandit destul de mult la acest lucru si crede ce s-ar descurca destul de bine . Insa ceea ce o impiedica este dezamagirea oamenilor in momentul in care oamenii politici nu-si indeplinesc promisiunile.

Gabriela Cristea vrea sa intre in politica?

Gabriela Cristea, fortata sa nasca cu cateva saptamani mai devreme.

„M-am gândit (să intre în politică, n.r.). Fiind o persoana publică, te gândești la toate opțiunile pe care le ai mai devreme sau mai târziu. M-am gândit dacă să intru în politică sau nu. Mie mi se pare că nu mai există politicieni la momentul ăsta (…). Președintele Ucrainei este un fost actor de comedie. Am înțeles că a devenit cunoscut jucând într-un serial celebru în Ucraina în care juca rolul președintelui.

Eu n-o să intru în politică. Aș avea toate atuurile să intru în politică dintr-un punct de vedere și anume – eu sunt genul ăla foarte tocilară, dacă-mi dai ceva de făcut, eu mă concentrez pe el și totul trebuie să iasă ca la carte. Da, aș fi bună, pentru că m-aș bate pentru lucrurile pe care le susțin.

Dar nu aș putea să intru în politică știind că promit ceva oamenilor și după aia mă întorc la 180 grade. Nu pot, nu e pe structura mea. Și eu am văzut deseori asta în politică. 99.9% din cazuri! Și atunci nu este un domeniu în care aș putea să activez.

Probabil că aș merge către zona asta legată de femei, de copii, asta ar fi o zonă pentru care m-aș lupta și cu morile de vânt. Și ar mai fi o zonă pentru care aș lupta. Mă mir că sunt atât de multe femei în Parlament și cu toate astea legile nu ne ajută – pentru creșterea natalității”, a spus aceasta in cadrul emisiunii Cristinei Siscanu.

Publicat: 29 May. 2019, 18:18 News 3
Pe aceeași temă