Rochia de mireasa corset, tinuta care a scarbit opinia publica: ‘Nu vrem sa iti vedem fundul la nunta!’

Publicat: 29 mai 2019, 15:42 Autor: D. C. Viral

Un clip video s-a viralizat ca painea calda pe o retea de socializare, in America. In el apare o viitoare mireasa, la proba pentru rochia ei.

Rochia de mireasa corset a atras numai comentarii negative, in mediul online. Inainte de nunta ei, viitoarea mireasa a fost la un magazin de unde si-a comandat tinuta pentru ziua cea mare. Aceasta le-a spus celor de la shop ca isi doreste o rochie corset, dar cu trena. Acestia s-au conformat.

Viitoarea mireasa sustine ca isi va face nunta la plaja, motiv pentru care a optat pentru aceasta rochie de mireasa corset. Femeia s-a filmat in timp ce era la proba si apoi a publicat imaginile pe contul ei de socializare.

Rochia de mireasa corset

Din pacate pentru ea, cei care au reactionat pozitiv au fost prea putini la numar. Pana si prietenii ei de pe Facebook s-au aratat indignati. Multi dintre ei i-au spus: ‘Nu vrem sa iti vedem fundul la nunta!’

Rochia de mireasa corset are o trena de printesa, detasabila. Mireasa poate renunta la materialul de la spate, cand doreste ea. Daca acest lucru se intampla, femeia va defila in ziua nuntii cu fundul la vedere, spre stupoarea invitatilor sai.

Ce comentarii a primit femeia, pe Facebook:

„Corpul ei este incredibil. Eu cred că arată foarte bine, dar ținuta pare rigidă și nu foate confortabilă”

„Ar fi fost maid răguț dacă era mai decent. Are un corp foarte frumos, dar ținuta arată ca un costum de baie sau ca o lenjerie intimă care nu își are locul”

„Mie îmi place! E foarte drăguță!”

„Cred că vrea să fie efectiv un costum de baie”

„Mi se pare practic, fiind o nuntă pe plajă”

„Unde e rochia de mireasă? Eu văd doar un costum de baie. Într-adevăr, are un corp perfect”

„Body-ul e frumos, dar nu suntem obligați să-ți vedem fundul la nuntă!”

„Apreciez atitudinea ei”

„Oribilă! Pune ceva pe tine”

Sursa

Publicat: 29 mai 2019, 15:42 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă