Kit Harington a fost internat intr-o clinica de reabilitare. Actorul din Game of Thrones are probleme cu stresul si alcoolul

Publicat: 29 May. 2019, 13:35 Vedete

"Jon Snow" nu trece printr-o perioada prea buna iar fanii sunt ingrijorati dupa ce au aflat trista veste.

Kit Harington a fost internat intr-o clinica de reabilitare. Un reprezentant de-al actorului a spus pentru revista Glamour ca actorul din Game of Thrones este la un centru de reabilitare in acest moment.

„Kit a decis sa foloseasca aceasta pauza din programul lui ca o oportunitate pentru a petrece timp la un centru de reabilitare, pentru a lucra la problemele personale”.

Kit Harington a decis sa se interneze din cauza stresului, a extenuarii dar si a alcoolului. Actorul se afla intr-un centru de lux din Connecticut, numit Privé-Swiss.

Kit Harington a fost internat intr-o clinica de reabilitare

Kit Harington a fost internat intr-o clinica de reabilitare

Se afla acolo de aproape o luna si a ajuns cu cateva saptamani dinainte de marea finala a serialului, care a avut loc pe 19 mai. In Game of Thrones a jucat rolul lui Jon Snow timp de 8 ani.

„Page Six” a spus ca Karington a fost supus unui „tratament psihologic, practicand meditatie si terapie comportamentala cognitiva” pentru a reusi sa treaca peste probleme sale. Tratamentul din acest centru costa 120.000 de dolari pe luna.

Sotia lui, Rose Leslie, pe care a intalnit-o pe platourile de filmare din Game of Thrones si cu care s-a casatorit anul trecut in iunie, il sustine neconditionat pe Kit in aceste momente nu tocmai usoare.

„Sfarsitul din Game of Thrones a avut un impact puternic asupra lui Kit. A realizat ca este chiar sfarsitul a ceva la care a tinut mult, pentru care a muncit neincetat timp de opt ani. A avut un moment in care n-a stiut ce sa faca cu viata lui. In acest moment are nevoie de pace si liniste” a msi spus o sursa pentru „Page Six”.

Publicat: 29 May. 2019, 13:35 Vedete
Pe aceeași temă