Johnny Depp produce un musical despre Michael Jackson

Publicat: 29 nov. 2019, 18:44 Autor: Simona General

Montarea este descrisă drept „o perspectivă inedită asupra împrejurărilor ciudate care i-au adus succesul lui Michael Jackson, dar și asupra scandalurilor care i-au distrus cariera”, spune The Guardian.

Povestea va fi spusă din perspectiva celebrei mănuși de paiete a regretatului cântăreț. Filmul va avea la bază „Pentru dragostea unei mănuși”, descrisă ca o ”fabulă muzicală” sub semnătura dramaturgului Julien Nitzberg. Montarea nu a fost autorizată de moștenitorii megastarului.

Nitzberg a declarat că o importantă rețea de televiziune i-a cerut să scrie un film despre Regele Muzicii Pop, dar producția a fost oprită din cauza reluării acuzațiilor de abuz de minori formulate la adresa megastarului. Scriitorul a venit și cu soluția acestei probleme: „Ce ați spune dacă tot ce i s-a întâmplat rău lui Michael ar fi fost provocat de o mănușă extraterestră care a ajuns pe Pământ în căutare de sânge de băieți virgini?”.

Cei din conducerea televiziunii nu au luat ideea în serios, așa că Nitzberg a trasformat-o în piesă de teatru. Ulterior, Nitzberg a început să lucreze cu compania de producție a lui Depp pentru a realiza o versiune scenică a ideii sale.

Montarea ”For the Love of a Glove/ Pentru dragostea unei mănuși” va avea premiera pe 25 ianuarie la Teatrul Carl Sagan și Ann Druyan din Los Angeles.

Publicat: 29 nov. 2019, 18:44 Autor: Simona General
Pe aceeași temă
×