Dramele care l-au marcat pe viață pe Keanu Reeves! Actorul a fost dislexic, și-a pierdut iubita în accident de mașină, iar tatăl lui…

Publicat: 01 sept. 2020, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete

Keanu Reeves a ajuns la vârsta de 56 de ani și duce o viață pe care multe persoane și-ar fi dorit să o aibă. E celebru, e iubit de lume, dar puțini știu prin ce a trecut el în adolescență.

Celebrul actor Keanu Reeves, care este dorit de multe domnișoare și doamne, a trăit multe drame încă de la o vârstă fragedă. Cel care l-a interpretat pe Neo din trilogia ”The Matrix” este foarte fericit în prezent și se bucură cu averea pe care a reușit să o strângă, și anume 144 de milioane de dolari.

Keanu Reeves a fost dislexic când era mic

Puțini sunt cei care știu că actorul Keanu Reeves a fost dislexic atunci când era mic. Cu greu a scăpat de tulburarea de citit. Totodată, actorul a fost părăsit de tatăl său atunci când era mic, el împreună cu cele trei surori (Kim, Karina și Emma) rămânând alături de mamă. Cum nu provenea dintr-o familie înstărită, mama lui s-a luptat ani de zile cu sărăcia și de multe ori erau nevoiți să se mute.

După ce Keanu Reeves a crescut, în anul 1993 o altă dramă trăia: cel mai bun prieten al său, River Phoenix, s-a stins din viață. Au jucat împreună în filmul ”My own private Idaho”.

La câțiva ani de la moartea lui River Phoenix, cel mai bun prieten al său, Keanu Reeves avea să primescă o nouă lovitură cruntă de la viață. Jennifer Syme, iubita sa de atunci alături de care devenise părinte (o fetiță), a murit în accident de mașină.

Cine e iubita lui Keanu Reeves

Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, este prima femeie pe care celebrul actor a adus-o pe covorul roșu alături de el. Multă vreme, Keanu a fost unul dintre cei mai râvniți actori singuri de la Hollywood. Iată că acum, starul și-a găsit jumătatea.

Cei doi au venit împreună la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci în Los Angeles, pe 2 noiembrie. Keanu Reeves a surprins pe toată lumea atunci când a pășit alături de Alexandra Grant pe covorul roșu. Asta pentru că actorul nu s-a mai afișat niciodată în public cu vreo femeie, de la tragedia pe care a suferit-o în urmă cu două decenii.

Publicat: 01 sept. 2020, 15:50 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă
×