Timp de 20 de ani nu s-a atins de nicio femeie! Keanu Reeves și-a făcut, în sfârșit, o iubită! Cum arată Alexandra

Publicat: 05 nov. 2019, 12:43 Autor: Maria Apostol News 3
Timp de 20 de ani nu s-a atins de nicio femeie! Keanu Reeves și-a făcut, în sfârșit, o iubită! Cum arată Alexandra

Iubit de milioane de femei din toată lumea, iată că actorul Keanu Reeves, cel care timp de două decenii și-a vindecat sufletul după moartea soției și fiicei lui, a găsit o femeie care l-a făcut să iubească din nou. 

Alexandra Grant, în vârstă de 46 de ani, este prima femeie pe care celebrul actor a adus-o pe covorul roșu alături de el. Multă vreme, Keanu a fost unul dintre cei mai râvniți actori singuri de la Hollywood. Iată că acum, starul și-a găsit jumătatea.

Keanu și Alexandra sunt foarte îndrăgostiți
Keanu și Alexandra sunt foarte îndrăgostiți sursa foto: Profimedia 

Cei doi au venit împreună la Gala LACMA Art + Film, prezentată de Gucci în Los Angeles, pe 2 noiembrie. Keanu Reeves a surprins pe toată lumea atunci când a pășit alături de Alexandra Grant pe covorul roșu. Asta pentru că actorul nu s-a mai afișat niciodată în public cu vreo femeie, de la tragedia pe care a suferit-o în urmă cu două decenii.

Alexandra Grant este o artistă din los Angeles. Ea se folosește limbajul și colaborează cu mai mulți scriitori, ca sursă de inspirație pentru sculptură, desen și video. Iubita lui Keanu Reeves este și scriitoare.

Alexandra este și ea o artistă apreciată sursa foto: Profimedia

În 2011, ea a colaborat cu actualul ei iubit la cartea „Ode to Happines”. În 2016, cei doi s-au reunit pentru un al doilea proiect, „Shadows”, o carte cu photografii printate de artistul Gerhard Steidl, iar un an mai târziu Alexandra Grant și Keanu Reeves au pus fundațiile unei mici edituri numită „X Artists Books” (XAB), potrivit wikipedia.org.

Publicat: 05 nov. 2019, 12:43 Autor: Maria Apostol News 3
Tags:
Pe aceeași temă