Actorul Keanu Reeves este considerat un super-erou! Ce s-a intamplat intr-un avion care trebuia sa faca o aterizare de urgenta VIDEO

Publicat: 31 mart. 2019, 21:46 Autor: madalina m. News 3

Keanu Reeves a fost comparat cu un super-erou in carne si oase.

Barbatul celebru a avut parte de momente neasteptate, cand se afla la bordul unui avion.

Alaturi de alti pasageri, Keanu Reeves s-a trezit in situatia total neplacuta. Actorul s-a aflat la bordul unui aparat de zbor ce trebuia sa ajunga din San Francisco pana in Southern California. Din pacate, insa, avionul a trebuit sa faca o oprire de urgenta.

Din pricina problemelor de ordin tehnic, pasagerii au fost dati jos in orasul american Bakersfield. Personalul de la bord i-a anuntat pe oameni ca vor trebui sa ia un autobuz pentru a ajunge la destinatia finala. Printre cei care au trait un asemenea episod s-a numarat si Keanu Reeves.

Celebrul barbat nu parea ca s-ar fi panicat absolut deloc. Ba mai mult, din spusele martorilor, acesta i-a ajutat pe alti pasageri sa coboare din avion. I-a calmat pe cei mai putin rabdatori si care se ingrijorau ca avionul s-ar putea prabusi.

Actorul Keanu Reeves este considerat un super-erou

Odata ce aparatul de zbor a ajuns in siguranta la sol, Keanu Reeves nu s-a oprit din amabilitati. El a continuat sa le dea insotitorilor o mana de ajutor. Totul s-a aflat dupa ce mai multi pasageri, fani declarati ai actorului, s-au pozat alaturi de acesta sau l-au suprins chiar in actiune.

Tocmai de aceea, Keanu Reeves a ajuns din nou sa impresioneze. Nu este pentru prima data cand se ofera sa ajute pe cineva sau cand este filmat sau fotografiat in astfel de ipostaze. Imaginile din Bakersfield au ajuns sa fie publicate in mediul online si au devenit virale.

Potrivit martorilor, actorul le-a raspuns tuturor la eventualele curiozitati legate de filmele sale si a fost de acord sa se fotografieze impreuna cu fanii lui. „Sunt intr-un avion alaturi de Keanu Reeves. Este un tip foarte placut. A facut fotografii si a vorbit despre cele mai recente proiecte ale lui cu doi insotitori de zbor. Ne-am imbarcat. A stat cu doua scaune mai in fata, iar pe urma am adormit. La un moment dat, avionul nostru a fost fortat sa aterizeze in Bakersfield. Ne-au anuntat ca trebuie sa luam un autobuz”, a povestit unul dintre pasageri, pe contul sau de Twitter.

(sursa: dailynews.com)

Publicat: 31 mart. 2019, 21:46 Autor: madalina m. News 3
Pe aceeași temă