Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, protagonistii filmului „Once Upon a Time in Hollywood”. Vezi cum arata primul poster

Publicat: 18 mart. 2019, 20:03 Autor: Simona Vedete

Asteptarea a luat sfarsit! Primul poster al filmului "Once Upon a Time in Hollywood" este aici.

Filmul ii are ca protagonisti pe Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, doi dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, care sunt mereu inconjurati de femei superbe.

Pentru a nu mai lungi suspansul, producatorii filmului „Once Upon a Time in Hollywood” au lansat primul poster oficial, spre deliciul fanilor, dar mai ales al fanelor.

Este o noutate in industria cinematografica, pentru ca Leonardo DiCaprio si Brad Pitt se intalnesc pentru prima oara in aceeasi pelicula, marcand un moment istoric.

Alaturi de ei ii vom putea vedea si pe Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis, Dakota Fanning, Margot Robbie, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden si Tim Roth, potrivit Adevarul.

Filmul va fi lansat pe 26 iunie in cinematografele din toata lumea si va fi similar cu pelicula „Pulp fiction”, lansata in 1994, a spus Quentin Tarantino, regizorul peliculei.

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, protagonistii filmului „Once Upon a Time in Hollywood”

Leonardo DiCaprio si Brad Pitt, protagonistii filmului Once Upon a Time in Hollywood
Leonardo DiCaprio si Brad Pitt

„Once Upon a Time in Hollywood” se desfasoara in LA-ul anilor 1960 si are in centru cultul lui Charles Manson, format din autori ai unor crime macabre. Margot Robbie joacă rolul celebrei actrite Sharon Tate, care a mai putut fi vazuta alaturi de Leonardo DiCaprio in „Lupul de pe Wall Street”.

In timp ce personajele principale se chinuie sa isi facă un nume la Hollywood, povestea se muta in celebra casa Tate-LaBianca (de care se leagă crimele clanului Mason). Filmul este plasat in momentul de culme al revolutiei hippie si al noului Hollywood.

In plus, este ultima sansa pentru a-l vedea pe Luke Perry, regretatul actor din „Beverly Hills 90210”, care a decedat pe martie in urma unui accident vascular cerebral.

La doar cateva zile distanta a decedat si fostul sau coleg, Jed Allen, decesul producandu-se in timp ce dormea iar azi s-a aflat ca si Richard Erdman a murit, un alt protagonist al serialului.

Publicat: 18 mart. 2019, 20:03 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×