A murit Luke Perry, „Dylan” din serialul „Beverly Hills 90210”!

Publicat: 05 mart. 2019, 09:47 Autor: D. C. Vedete

Actorul pe care il stiam cu totii din adolescenta a murit dupa ce a suferit un accident vascular. Vestea a fost facuta de reprezentatul sau oficial

A murit Luke Perry, „Dylan” din serialul „Beverly Hills 90210”! Luke Perry, interpretul personajului Dylan din cunoscutul serial „Beverly Hills 90210”, a murit luni după ce săptămâna trecută a fost spitalizat în urma unui accident vascular cerebral, scrie TMZ. Actorul avea 52 de ani.

Luke Perry a murit luni dimineaţă la Spitalul St. Joseph din Burbank, California. Potrivit reprezentantului său, Perry i-a avut alături pe copiii săi, Jack şi Sophie, pe logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie Minnie Sharp, pe mama Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Bennett, dar şi pe fratele Tom Perry, sora lui, Amy Coder şi alte rude.

A murit Luke Perry, „Dylan” din serialul „Beverly Hills 90210”!

El a ajuns la spital miercuri dimineaţă după ce a suferit un accident vascular în locuinţa din Sherman Oaks, California. Actorul a fost sedat pentru a permite creierului să se recupereze în urma traumei, dar, din nefericire, accidentul vascular a fost prea sever. Perry joacă rolul tatălui lui Archie din „Riverdale”, iar înainte a fost Dylan McKay din „Beverly Hills, 90210”.

Cauza mortii lui Luke Perry din Beverly Hills 90210

Luke Perry a suferit un accident vascular. Actorul se afla internat in spital, in Los Angeles. Actorul se afla sub atenta supraveghere a medicilor si primea ingrijiri medicale de specialitate.

Pentru a ii salva viata, medicii au incercat orice, chiar l-au pus in coma indusa. Cu toate ca in momentul in care medicii au ajuns la el, Luke Perry vorbea, starea lui s-a deteriorat foarte mult in orele care au urmat.

Conform presei internationale, lui Luke Perry i s-ar fi facut rau in momentul in care a aflat ca serialul Beverly Hills 90210 se reia de catre Fox, dar el nu a fost chemat sa semneze un contract pentru cele 6 noi episoade…

Publicat: 05 mart. 2019, 09:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă
×