Asia Express. Proba care a facut concurentii sa vomite. Au baut urina de vaca

Publicat: 04 Mar. 2019, 20:35 Vedete

Concurentii de la 'Asia Express' au trecut prin momente de cosmar in prima zi din India.

Concurentii de la ‘Asia Express’ au trecut prin momente de cosmar in prima zi din India.

Dupa ce au trecut prin probe de foc in Sri Lanka, vedetele de la ‘Asia Express’ au sperat ca in India probleme sa fie mai usoare, ceea ce nu s-a intamplat.

Din prima zi acestia au p0rimit o sarcina extrem de dificila: au fost nevoiti sa bea urina de vaca. Aveau doua variante: ambii concurenti dintr-o echipa sa faca proba sau unul dintre cei doi sa bea ambele portii. Echipa care refuza sa faca proba trebuia sa astepte 30 minute pana sa poata pleca spre urmatoarea destinatie.

Au fost momente greu de privit, pentru ca multor concurenti le-a venit sa vomite dupa ce au baut lichidul cald: „Din momentul în care am citit ce avem de făcut nici nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac aşa ceva, nu beau aşa ceva nici mort, poţi să mă trimiţi şi acasă. Doar ideea mă sperie” a spus Paul Ipate, refuzand sa faca proba, insa Jojo a fost curajoasa si a facut sacrificul pentru echipa.

„Groaznic, gustul a fost foarte ciudat, mi-a venit şi să vărs. Nu am crezut vreodată că o să reuşesc să fac aşa ceva…Dacă fac asta pentru tine, mai îmi faci un al treilea copil?” a spus Jojo dupa ce a terminat proba, potrivit Adevarul.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 20:35 Vedete
Pe aceeași temă