Mircea N. Stoian a dat de pamant cu Bianca Dragusanu: „Bianca este experta”

Publicat: 04 Mar. 2019, 18:30 News 3

Mircea N. Stoian a spus tot adevarul despre comportamentul Biancai Dragusanu de la 'Asia Express'.

In cadrul emisiunii, Bianca a folosit un limbaj extrem de colorat si a avut un comportament rautacios la adresa mai multor persoane, motiv pentru care foarte multi oameni au condamnat-o.

Unul dintre acestia este Mircea N. Stoian, care a decis sa-i descifreze comportamentul si sa spuna de ce a ales sa se comporte astfel si cu ce scop.

„Prezența Biancăi Drăgușanu în emisiunea de supravieţuire din Asia a stârnit un potop de controverse, principalul motiv fiind limbajul colorat, presărat, mai des decât prevede legea bunului simț, cu înjurături și trimiteri, deloc ortodoxe, spre diferite organe.

Cum este și normal, adevărul se află dincolo de cuvinte, în limbajul nonverbal al divei. Pentru a nu cădea în plasa manipulării, în care Bianca este expertă, voi traduce pentru voi adevăratele intenții ale Biancăi, pe care aceasta încearcă din răsputeri să le ascundă, trădată fiind atât de limbajul corpului, cât și de celelalte componente ale limbajului nonverbal.

Starea psihică a Biancăi Drăgușanu este, în fragmentele vizionate, departe de a fi una de confort. Mâinile în șold și permanentă agitație sunt semnele nonverbale ale nervozității și anxietății fiind totodată și o tentativă de a câștiga spațiu, simbolic vorbind).

Tonul ridicat și folosirea în exces a cuvintelor triviale au ca scop intimidarea. Pardoxal, dar ținta Biancăi nu sunt nici spectatorii indieni și nici cei cu care intră în contact, ci producătorii emisiunii.

Amenințările frecvente cu plecatul din emisiune și limbajul trivial sunt o manifestare a dorinței de accedere și dobândire a puterii pentru a masca lipsa de maleabilitate și adaptare la situații noi.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 18:30 News 3
Pe aceeași temă