O familie a adunat in 20 de ani un munte de gunoi in curtea casei din Sectorul 1! Toti vecinii se plang de miros si de sobolani! Caz unic in Romania!

Publicat: 04 Mar. 2019, 16:38 News 2

Intervievat de reporterul Digi 24 barbatul care pazeste gunoaiele parea sa aiba ceva probleme psihice, motiv pentru care nu era foarte coerent.

O familie a adunat in 20 de ani un munte de gunoi in curtea casei din Sectorul 1! O familie din sectorul 1 al Capitalei, de mai bine de 20 de ani, adună gunoi pe care îl depozitează chiar în curte, in tot acest timp pe terenul lor s-a format un adevarat munte de

Vecinii se plâng din cauza mirosului şi a şobolanilor. Mulţi dintre ei au depus plângeri la poliţie. Proprietarul s-a ales cu amenzi, însă gunoiul tot nu a dispărut. Aşa trăieşte de 20 de ani un bărbat din Capitală. Păzind deşeurile adunate în faţa casei în care trăieşte restul familiei sale. Mormanul de gunoaie este inalt de peste 4 metri si vara produce un miros extrem de greu.

„Povestea lor e una, povestea mea e alta. Dumneavoastră ziceţi că e gunoi, eu zic că sunt lucrurile mele personale. Ba da, am de gând să le aranjez în așa fel încât să-mi fac un coteţ sus sau un cort… Tot ce am eu aici valoreaza mai bine de 5 milioane de euro” a declarat barbatul care doarme de multe ori intr-o rulota la poarta pazind practic mormanul de gunoi ca sa nu ii fure cineva din el.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Mar. 2019, 16:38 News 2
Pe aceeași temă