Matteo Politi a vorbit despre noua sa clinică: „Când voi avea actele în regulă, voi fi chirurg cosmetician”

Publicat: 02 oct. 2019, 10:06 Autor: Simona Life

Matteo Politi va deschide o clinică medicală în centrul Capitalei, care va oferi servicii de chirurgie plastică, estestică, dermatologie, ginecologie și ORL.

Matteo Politi a vorbit despre noua sa clinică. Italianul a spus, pentru MEDIAFAX, că inițial va avea rol administrativ, iar după rezolvarea problemelor privind diplomele, va fi cosmetician.

Matteo Politi, italianul acuzat la începutul lunii februarie că a operat în mai multe clinici private din Bucureşti fără a avea diplomele necesare, va deschide o clinică medicală privată în centrul Bucureștiului.

Matteo Politi a vorbit despre noua sa clinică

Matteo Politi, medicul italian fals, a mutilat nasul unei paciente

Matteo Politi a precizat, pentru MEDIAFAX, că aceasta va funcționa întocmai ca o policlinică, în care vor fi integrate diferite specialități în chirurgie plastică și estetică, dermatologie, ginecologie, ORL și posibil, medicină dentară.

Italianul a spus că alături de el se mai află un partener, prieten de familie, care va suporta costul integral al investiției, el ocupându-se, până la momentul lămurirea problemelor legate de diplomele sale, doar de partea administrativă, urmând ca ulterior, să presteze și servicii medicale.

„Suntem doi (parteneri, n.r), suntem cum s-ar spune, în familie. (…) Clinica va fi una de lux, dar și cu o parte socială. (…) Eu momentan nu pot (investi, n.r), pot să spun că sunt doar asociat, dar el pune partea financiară, eu fac partea organizatorică, administrativă și după ce toate actele sunt ok, și parte medicală. (…) Inițial voi fi proprietarul și directorul clinicii, când voi avea toate actele în regulă voi fi chirurg cosmetician”, spune Matteo Politi.

Politi a precizat că ideile legate de profilul clinicii și tipul de servicii medicale la care oamenii vor avea acces îi aparțin. De asemenea, acesta va aduce medici din mai multe țări europene, precum Anglia, Spania sau Italia.

„Aceasta a fost o ideea de-a mea, a început acum un an și se va concretiza acum. Ea este realizată împreună cu familia mea, (…) niște prieteni de ai mei aveau acest bloc (sediul clinicii, n.r). În momentul actual utilizăm societatea mea, SRL, unde sunt medic administrator și, normal, pentru altă specialitate avem alți medici, care vin de afară, din țări precum Anglia, Spania, Italia și altele”, spune Politi.

Acesta a spus că nu a întâmpinat dificultăți în atragerea medicilor spre clinica sa, întrucât cadrele medicale care vor lucra aici îi sunt prieteni:.

„Ne-am cunoscut în conferințe, sau am studiat cu ei și ei au încredere în mine, în proiect, în tot. Doi ( medici, n.r) m-au contactat și m-au întrebat când deschidem clinica. Le-am spus că sunt aproape (să o deschidă, n.r), mi-au spus bine, sunt cu tine. Nu am făcut presiune deloc pentru convingere, ei mi-au spus că vor să deschidă clinica cu mine. (…) Vom face chirurgie plastică, estetică, implant mamar, tot, dar și oferim pentru persoane care au dificultăți financiare sau nu au un loc de muncă, ori sunt tineri, nu au posibilitate, sau sunt bolnavi, evaluăm situația și putem oferi gratuit tratament și consultații cu cei mai buni doctori.”

Publicat: 02 oct. 2019, 10:06 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×