Ruptura oficiala in Familia Regala a Marii Britanii. Ducii de Cambridge si cei de Sussex nu vor mai fi vazuti impreuna la evenimente

Publicat: 31 aug. 2019, 17:00 Autor: madalina m. Vedete

Ruptura dintre ducii de Cambridge si ducii de Sussex pare sa fie una oficiala. In acest sens, exista si un document regal.

Ruptura oficiala in Familia Regala! Meghan Markle si Kate Middleton nu vor mai fi vazute atat de des impreuna. Desi nu ar avea legatura cu cearta lor de anul trecut, sau cu cea dintre cei doi frati regali, distantarea din sanul familiei e una reala.

Se pare ca, mai nou, cele doua cupluri regale si-au separat activitatile oficiale. Acest lucru a creat o adevarata isterie in presa britanica. Presupunerile in acest sens au venit dupa ce fundatia Regala de Caritate, a ducilor de Cambridge si Sussex, „Royal Foundation of Duke and Duchess of Cambridge & Sussex” si-a schimbat numele.

Interiorul avionului lui Meghan Markle si a Printului Harry e lux total

Ruptura oficiala in Familia Regala a Marii Britanii

Ruptura oficiala in Familia Regala a Marii Britanii

Totul dupa ce cuplul format din Harry si Meghan a parasit Palatul Kensington, din Londra, pentru a se muta in Frogmore Cottage, din Windsor. E disputa pe care printii Harry si William n-ar fi pus prea mare pret, dar actiunile lor par sa sugereze fix opusul.

Astfel ca, fundatia care a fost infiintata de William si Kate a revenit la numele initial. Fundatia Regala a ducelui si ducesei de Cambridge este denumirea pe care o avea la inceput. Asta deoarece ducii de Sussex isi vor infiinta proria lor fundatie, dupa ce s-au desprins de cea in care colaborau cu William si Kate.

Hotararea celor doua cupluri regale vine totusi la pachet cu anumite speculatii, ce au fost ridicate nu doar in presa britanica. Aceste zvonuri sunt strans legate de distantarea celor doi frati, dupa o presupusa neintelegere dintre sotiile lor. Ceea ce denota si faptul ca, din punct de vedere profesional, dar si personal, cele doua cupluri regale sunt in competitie unul cu celalalt. Aceasta e concluzia la care a ajuns expertul regal Phil Dampier.

Intr-un documentar ce a fost realizat despre familia regala britanica, un expert a declarat ca Printul William ar fi fost foarte deranjat de faptul ca Harry si Meghan incalca foarte des protocoalele regale.

sursa: mirror.co.uk

Publicat: 31 aug. 2019, 17:00 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă