Continuă scandalul la Casa Regală Britanică! Kate Middleton, cuvinte dure despre Meghan și Harry

Publicat: 05 nov. 2019, 13:27 Autor: Elena Life
Continuă scandalul la Casa Regală Britanică! Kate Middleton, cuvinte dure despre Meghan și Harry

La Casa Regală Britanică lucrurile nu stau tocmai roz. Potrivit publicațiilor britanice, se pare că ducesa de Cambridge este îngrijorată de relația pe care o are soțul său cu fratele lui, dar, în același timp, preferă să nu se amestece foarte tare în această neînțelegere.

Kate „urăște să-i vadă pe„ Meghan și Harry ”atât de nefericiți”, a spus o sursă pentru presa. Dar „în timp ce Kate este preocupată de bunăstarea lui Harry și Meghan, încearcă să rămână în afara dramei”, a adăugat sursa pe care o citează presa britanică. Mai mult decât atât, Kate își dorește ca lucrurile neplăcute să fie lăsate în urmă și cei doi frați să aibă din nou relația apropiată pe care au avut-o mereu.

Continuă scandalul la Casa Regală Britanică!

În schimb, prinţul Harry al Marii Britanii a declarat, într-un documentar de televiziune, că este hotărât să-şi protejeze familia, dar că el şi fratele său se află acum ”pe drumuri diferite”, iar relaţia lor are atât ”zile bune”, cât şi ”zile proaste”. ”Suntem fraţi. Mereu vom fi fraţi. În momentul de faţă, cu siguranţă suntem pe drumuri diferite, dar voi fi mereu alături de el, aşa cum ştiu că şi el va fi alături de mine. Nu ne mai vedem la fel de mult ca pe vremuri întrucât suntem atât de ocupaţi, dar îl iubesc foarte mult. Cele mai multe faze au luat naştere din nimic, dar între fraţi, după cum bine ştiţi, sunt şi zile bune, şi zile proaste”, a spus prințul Harry.

Ultimatum pentru Harry si Meghan

Întrebat de jurnalistul Tom Bradby dacă Meghan are de înfruntat aceleaşi presiuni mediatice ca şi mama prinţului, Diana, prinţesa de Wales, decedată într-un accident de maşină la Paris în 1997, Harry a răspuns: ”Cred că îmi voi proteja întotdeauna familia, iar acum am o familie pe care să o protejez. Aşa că tot ceea ce i s-a întâmplat (n.r. Dianei) este incredibil de important în fiecare zi, iar asta nu înseamnă că sunt eu paranoic, ci doar că nu vreau ca trecutul să se repete”, a mai spus Harry în cadrul aceluiași interviu.

Publicat: 05 nov. 2019, 13:27 Autor: Elena Life
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă