Fericire mare la Casa Regală! Sora lui Kate Middleton este gravidă pentru a doua oară

Publicat: 16 dec. 2020, 14:57 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare la Casa Regală! Sora lui Kate Middleton este gravidă, iar anunțul a bucurat pe toată lumea.

Este fericire în Familia Regală a Marii Britanii, după ce s-a aflat că sora lui Kate Middleton este însărcinată pentru a doua oară. Astfel că, Pippa Middleton și James Matthews vor deveni părinți pentru a doua oară. Mătușa celor trei copii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William abia așteapt să devină, din nou, mămică.

„Pippa și James sunt încântați, este o veste minunată, în ciuda acestui an dificil. Întreaga familie este încântată”, a declarat o sursă apropiată familiei pentru publicația Page Six, arată Click.

Prințul William și Kate Middleton își educă cei trei copii după un set de reguli stricte

Potrivit The Mirror, setul strict de reguli include chiar și interdicția de țipa, de a striga sau de a se uita la televizor, înainte de cină. Se spune că Ducele și Ducesa de Cambridge insistă asupra copiilor lor, Charlotte, Louis și George, să nu adoarmă triști sau supărați.

O sursă a transmis pentru The Sun: ”Copiii sunt încurajați să vorbească despre ceea ce simt. Fie că este vorba despre un subiect de la școală, o oră de balet, de înot sau de tenis, fie că este vorba despre o reclamă de la televizor, ei discută și găsesc soluții. Nu se pune problema ca unul dintre părinți să spună ”nu”, iar celălalt să spună ”da”. Mereu se înțele și sunt uniți în fața copiilor”.

Sursă foto: captură video Youtube

 

Publicat: 16 dec. 2020, 14:57 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă