Cum arată burtica de gravidă a lui Catrinel Menghia la 7 luni: „Miile mele vieți + una”

Publicat: 25 dec. 2023, 15:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Catrinel Menghia este însărcinată pentru a doua oară și ne-a arătat tutror burtica sexy de gravidă în 7 luni. Îmbrăcată sumar, cu zâmbetul pe buze și burtica la vedere, pe numele ei de scenă, Catrinel Marlon și-a făcut rutina de beauty, s-a dat cu cremă peste tot, inclusiv peste sarcina proeminentă, având acum 27 de săptămâni.
Actrița care trăiește de ani buni în Italia, radiază! Iar comentariile de admirație curg pentru ea pe pagina sa de Instagram. „Ești superbă!”, „Foarte frumoasă!”, „Strălucești!”, „Sărbători fericite!”, au fost câteva dintre mesajele pe care fanii i le-au lăsat pe rețelele de socializare. Catrinel Menghia este foarte activă și în această perioadă! Muncește și se bucură din plin de tot ce o înconjoară, urmând ca peste 2 luni să își țină in brațe cea de-a doua comoară.

Cum arată burtica de gravidă a lui Catrinel Menghia la 7 luni: „Miile mele vieți + una”

Vestea cea mare a fost dată de modelul de 38 de ani în luna noiembrie. Atunci a anunțat Catrinel Menghia că este însărcinată din nou, pe rețelele sociale, după ce a realizat un pictorial cu burtica la vedere pentru o revistă din Italia. „Miile mele vieți + una”, a scris Catrinel Menghia sub poza cu ea de pe coperta din  revista Donna Moderna în care formele sale rotunde au fost lăsate la vedere.
Vedeta mai are o fetiță superbă, pe Caroline Leon, din relația cu producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, bărbatul care o face fericită din anul 2012 și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.
Catrinel Menghia a devenit mamă pentru prima dată pe 25 februarie 2019. Frumoasa vedetă și-a început cariera în modă de la vârsta de 16 ani și de atunci are mare succes pe podium, dar și ca actriță în Italia.
Publicat: 25 dec. 2023, 15:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă