Cum arată burtica de gravidă a fostei soții a lui Pepe! Raluca Pastramă a organizat un baby shower pentru fetița cu numărul 3!

Publicat: 24 apr. 2022, 10:06 Autor: Dora Bazavan Vedete

Raluca Pastramă nu se mai ascunde! Fosta soție a lui Pepe este însărcinată a treia oară și, în sfârșit, a postat câteva fotografii cu burtica ei mult așteptată de gravidă!

Raluca Pastramă radiază și asta se vede prin toți porii. În curând, fosta soție a lui Pepe își va ține în brațe cea de-a treia fetiță. Se pare că frumoasa brunetă a organizat în weekendul ce tocmai a trecut o petrecere, un baby shower, alături de cele mai apropiate prietene. Baloane roz și un decor de poveste, iar alături de invitatele Ralucăi s-au aflat și cele două fetițe pe care le are cu Pepe, Maria și Rosa. Cu această ocazie, Raluca a dezvăluit și numele cele de-a treia fetițe, care se va numi: Mariam. Din poze se poate observa cât de avansată este sarcina brunetei.

La doar o zi distanță după ce Pepe a dezvăluit că iubita lui, Yasmine, este însărcinată în aproape 6 luni, s-a aflat că și fosta lui soție, Raluca Pastramă,  așteaptă cel de-al treilea copil cu noul ei iubit de origine arabă, Ibrahim. Noul partener de viață al fostei soții al lui Pepe are doar 27 de ani. Cei doi viitori părinți își trăiesc cu intensitate maximă povestea de iubire.

Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre. Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, a declarat Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Pepe: ”Voi fi tătic și voi avea un băiețel

În timp ce Raluca Pastramă va mai avea o fetiță, iubita lui Pepe, Yasmine Ody, îl va face pe artist tată de băiat. Iar acesta este în culmea fericirii.

Pepe și-a anunțat oficial prietenii și fanii că va avea încă un copil în cadrul unui concert. De atunci s-au bucurat cu toții pentru el și au reușit să țină secretul până pe 1 Martie.

Vreau să vă mărturisesc și vouă un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare (…) Voi fi tătic și voi avea un băiețel”, a declarat Pepe, pe scenă. Pentru că acolo a simțit să o facă, în semn de respect pentru cei care îl iubesc și l-au susținut în proiectele sale online, în toată perioada pandemiei.

 

 

Publicat: 24 apr. 2022, 10:06 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă